Lenovo a anunțat la CES 2015 (2015 International Consumer Electronics Show) noul portofoliu de produse de top: ThinkPad. Împreună cu ultima generație de ThinkPad,...

Thinkpad_X1_Carbon_Touch_LCD_hero_sh02Lenovo a anunțat la CES 2015 (2015 International Consumer Electronics Show) noul portofoliu de produse de top: ThinkPad. Împreună cu ultima generație de ThinkPad, X1 Carbon, cel mai ușor ultrabook de performanță înaltă de 14 inch, brand-ul aniversează 100 de milioane de unități vândute.  

Cea de-a treia generație de X1 Carbon continuă tradiția impusă de brand-ul ThinkPad. Cel mai ușor Ultrabook de înaltă performanță de 14 inch din lume are acum noi opțiuni, precum un display FHD pentru o nouă experiență, iar prin schimbarea interfeței de conectare a SSD-ului pe PCI express, X1 Carbon conferă o viteză de accesare a discului cu 80% mai mare.

Noul X1 Carbon este mult mai mobil decât până acum, cu o durată de viață a bateriei extinsă. De asemenea, cântărește sub 1.3Kg și are o carcasă din carbon durabilă și robustă. Cu cea de-a cincea generație de procesoare de la Intel Core și o suită întreagă de accesorii menite să optimizeze experiența, X1 Carbon continuă drumul ThinkPad și inspiră inovație.

Portofoliul ThinkPad îmbunătățit în 2015 scoate în evidență caracteristicile dedicate nevoilor de business și are la bază ADN-ul ThinkPad. Subțire și ușor, cu o durată de viață a bateriei care exitinde mobilitatea, dar și cu un ecran luminos și clar, cu o rezoluție de până la 3K, acesta oferă o experiență inedită și confort ergonomic.

Noul portofoliu vine cu un set complet de port-uri și conexiuni pentru ușurință în vizionare, distribuție și transfer de date. Cu cea de-a cincea generație de procesoare Intel Core, noile serii ThinkPad X, T, L și E continuă să ofere calitate în care poți să ai încredere. Modelele ThinkPad X1 Carbon au un preț de pornire de la $1,249 și sunt disponibile din ianuarie 2015.

Thinkpad_X1_Carbon_Touch_LCD_hero_sh01 Thinkpad_X1_Carbon_Touch_LCD_closeup_sh03 Thinkpad_X1_Carbon_Touch_LCD_closeup_sh01 ThinkPad_X1_Carbon_Touch Track Pad ThinkPad_X1_Carbon_Touch right Thinkpad_X1_Carbon_Touch Rear ThinkPad_X1_Carbon_Touch left open Thinkpad_X1_Carbon_Touch Front

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.