Compania românească Appscend, o platformă de aplicaţii mobile bazată pe tehnologia cloud, care le permite staţiilor TV şi agenţiilor de publicitate vizualizarea informaţiilor suplimentare...
appscendCompania românească Appscend, o platformă de aplicaţii mobile bazată pe tehnologia cloud, care le permite staţiilor TV şi agenţiilor de publicitate vizualizarea informaţiilor suplimentare pe un al doilea ecran al televizorului în paralele cu programul difuzat, a fost inclusă, alături de alte 11 startup-uri, într-un nou proiect de finanţare pentru afaceri mici şi mijlocii la nivel european.

Acceleratorul de afaceri are sediul la Berlin şi este denumit EuropeanPioneers. Acesta va finanţa cele 12 companii cu un total de 2,2 milioane de euro. La finalul programului de 8 luni, afacerile selectate vor primi între 50.000 şi 250.000 de euro fiecare, la finanţare adăugându-se şi accesul la platformele şi tehnologiile europene FIWARE și FICONTENT. Participanții vor fi, de asemenea, susținuti de mentori cu experiență în domenii precum conceptualizarea și dezvoltarea modelului de afaceri, team-building, marketing și finanțare.

EuropeanPioneers susţine dezvoltarea companiilor care dezvoltă tehnologii în domenii precum smart city services, social connected TV, e-learning sau gaming.

Printre startup-urile incluse în program se numără eloptico (Danemarca), Konnektid (Olanda), Livecoding (Germania) pe zona de e-learning; Zylia (Polonia), Muuse Labs (Belgia), GameGenetics (Germania), TobyRich (Germania), pe segmentul de dezvoltare de jocuri; AVUXI (Spania), smartdrive (Ungaria), 3Desk (Marea Britanie) în categoria smart city; Appscend (România) şi usherU (Irlanda) pe segmentul social connected TV.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.