O ştim mult prea bine: pentru a fi cool pe perioada sărbătorilor de iarnă, e nevoie de un outfit deosebit! Brandul românesc Papucei vine...
Geanta Papucei 538 lei

Geanta Papucei 538 lei

O ştim mult prea bine: pentru a fi cool pe perioada sărbătorilor de iarnă, e nevoie de un outfit deosebit! Brandul românesc Papucei vine în ajutorul pasionatelor de modă cu propuneri inedite de încălțăminte și genți, ideale pentru petrecerile acestui sezon.

Materialele naturale, nuanțele metalice și accesoriile îndrăznețe sunt detaliile care vor completa cu succes ținutele de Crăciun și de Anul Nou. Cizmele înalte cu toc sau talpă joasă, ghetele cu șireturi și catarame metalice, botinele cu suprapuneri de materiale, dar și gențile practice și originale vor complimenta orice alegere vestimentară.

Cizmele înalte din piele naturală reprezintă alegerea ideală pentru petrecerea unui Crăciun de neuitat alături de cei dragi. Acestea pot fi purtate atât cu rochii lejere colorate, dar și cu outfituri casual all black.

Clasicul negru este culoarea-vedetă a outfiturilor de sărbători, iar această nuanță elegantă și sofisticată se regăsește și în noua colecție Papucei, în gama de botine, ghete și în cea de genți, care pot fi asortate cu usurință oricărei combinații vestimentare.

Botinele comode, dar stylish vor completa perfect o ținută de petrecere formată dintr-o pereche de pantaloni din piele și o cămașă feminină cu aplicații din dantelă.

Gențile sofisticate, cu un design original, sunt accesoriile care întregesc perfect atât ținutele de Crăciun, dar și pe cele de Anul Nou. Astfel, Papucei reușește să transpună în colecţia toamnă-iarnă 2014/2015 tendinţele internaţionale și să le ofere iubitoarelor de modă piese cu personalitate pentru un sezon dominat de momente festive.

Papucei este marcă înregistrată aparținând firmei Angela International. Brandul a fost lansat în toamna anului 2006 și este condus de către creatoarea și inginerul de fabrică Angela Vasiliu, care are o experiență de 20 de ani în acest domeniu. Papucei este prezent în peste 300 de magazine din întreaga lume: Germania, Olanda, Anglia, Franța, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Estonia, Spania, Belgia, SUA, Portugalia, China, Elveția, Croația, Irlanda, Rusia, Noua Zeelandă, Luxemburg, Israel, Japonia.

Geanta Papucei 611 lei

Geanta Papucei 611 lei

Geanta Papucei 611 lei

Geanta Papucei 611 lei

Cizme Papucei - 686 lei

Cizme Papucei – 686 lei

Cizme Papucei - 639 lei

Cizme Papucei – 639 lei

Cizme Papucei - 509 lei

Cizme Papucei – 509 lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.