Pe măsură ce ne apropiem de Crăciun, cadourile pentru cei dragi se strecoară tot mai des în gândurile noastre, iar alegerea lor este una...
Palmolive Vanilla BreakPe măsură ce ne apropiem de Crăciun, cadourile pentru cei dragi se strecoară tot mai des în gândurile noastre, iar alegerea lor este una dintre cele mai plăcute „sarcini” ale sezonului.

Palmolive vine în ajutorul domnilor care sunt în căutarea celor mai frumoase cadouri şi aduce pe piaţă o gamă largă de seturi speciale de produse care garantează faptul că fiecare poate găsi un produs care să i se potrivească. Ingrediente naturale, arome dulci și încântătoare, accente florale și texturi delicate se îmbină în cadourile perfecte pentru Crăciun.

Setul Vanilla Break, ce include un gel de duș și un săpun lichid, este cadoul ideal pentru a răsfăța și trupul, și mintea. Aroma caldă a vaniliei calmează simțurile, în timp ce uleiul luxuriant de macadamia hrănește în profunzime pielea, lăsând moale și catifelată la atingere. Setul Olive Gift, pe de altă parte, conține un gel de duș și un săpun cu ulei de măsline și este un cadou perfect pentru oricine apreciază simplitatea și rafinamentul ingredientelor 100% naturale. Cu proprietăți hidratante puternice, uleiul de măsline răsfață pielea, conferind, în același timp, o stare de bine de durată.

Setul Purple Sensation, un pachet complet cu gel de duș, săpun lichid și spumă de baie cu extracte de orhidee neagră și aloe vera, transformă orice moment petrecut sub duș într-o experiență senzuală. Setul include și un deodorant stick Lady Speed Stick Wild Fresia.

Potrivit pentru cei dornici de un răsfăț total, gelul de duș Absolute Relax din setul Flower Petals combină uleiul esențial de Ylang Ylang cu extractul delicat din floare de iris, relaxând simțurile și încântând pielea. Setul mai cuprinde și un deodorant antiperspirant spray Lady Speed Stick Naturals & Protect care, datorită unei formule unice cu ingrediente de origine naturală, oferă protecție eficientă împotriva transpirației, lăsând, însă, pielea să respire.

Seturile cadou Palmolive sunt disponibile în supermarketuri și hypermarketuri din toată țara.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.