Băneasa Stylist Contest, concursul organizat de centrul comercial Băneasa Shopping City, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, se...
baneasaBăneasa Stylist Contest, concursul organizat de centrul comercial Băneasa Shopping City, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, se apropie de marea finală, 10 candidați fiind încă rămaşi în cursa pentru cele două oferte de colaborare cu Băneasa Shopping City pentru consilierea clienților mall-ului în vederea alegerilor legate de stil.

Cei 10 finaliști, Teodora Drăgușin, Lucia Faur, Carmen Moldovan, Matei Norbert Bălan, Ioana Mihaela Teodorescu, Claudia Covatariu, Anca Prodan, Alina Nicoleta Pitilina, Silvia Năstruț, Roxana Bianca Cazamir, se pregătesc acum pentru etapa decisivă a competiției, în care trei probe îi vor provoca să își demonstreze talentul și creativitatea. Pentru a face totul și mai interesant, toate presupun întâlnirea și interacțiunea viitorilor stiliști cu clienții mall-ului.

Prima încercare la care vor fi supuși finaliștii este ”Felicitarea de Crăciun”. Participanților li se va desemna prin tragere la sorți câte o familie pe care vor trebui să o consilieze vestimentar pentru o ședință foto emoționantă, de Crăciun. Ei se vor asigura că fiecare mebru al familiei va fi îmbrăcat cât mai fashion și cât mai în ton cu personalitatea sa. La final, familiile vor primi cadou fotografiile pentru a le dărui celor dragi sub formă de felicitare de sărbători.

La a doua probă, ”Ținuta pentru Revelion”, recruții vor fi provocați să creeze o ținută pentru petrecerea de Anul Nou ținând cont de preferințele în materie de fashion ale publicului. Ei vor trebui să se încadreze într-un buget dat și să creeze un outfit pentru un anumit loc de petrecere.

Momentul decisiv este a treia probă, o probă surpriză, care va testa talentul, originalitatea și adaptabilitatea candidaților. Va fi ultima șansă pentru finaliști să impresioneze juriul pentru a câștiga. Marea Finală va avea loc pe 18 decembrie și este o probă-eveniment, la care clienții mall-ului vor fi așteptați cu surprize, cadouri și un show în care muzica, dansul și simțul estetic al candidaților vor contribui la alegerea câștigătorilor.

Probele din cadrul Băneasa Stylist Contest sunt jurizate de Irina Markovits, Ovidiu Buta și Maurice Munteanu.

Băneasa Shopping City, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, este cel mai mare centru comercial din nordul Bucureștiului, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 85.000 metri pătrați. Printre competitorii Băneasa Shopping City se numără AFI Palace Cotroceni – aceste două mall-ul fiind cele care înregistrează cele mai mari vânzări de pe piaţa locală – Promenada sau Sun Plaza.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.