Producătorul clujean de cosmetice Farmec, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, a lansat o nouă linie de produse...
Perfect LookProducătorul clujean de cosmetice Farmec, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, a lansat o nouă linie de produse dedicată în special  ridurilor.  Produsele din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look sunt special concepute pentru a masca optic ridurile fine, porii dilatați sau micile imperfecțiuni. Tenul își capătă luminozitatea, arătând mai tânăr și mai sănătos, astfel încât femeile să se poată bucura în orice clipă de un aspect fabulos.

Noua linie Gerovital H3 Evolution Perfect Look cuprinde 3 produse cu eficiență maximă, care asigură tenului o transformare instantă și un aspect plin de strălucire în orice moment:

Laptele demachiant instant are rolul de a îndepărta rapid machiajul waterproof și impuritățile care agresează zilnic tenul. Vitaminele A și E conținute protejează fibrele de colagen și elastină, iar mineralele Sepitonic M3 stimulează metabolismul celular. Tenul devine radiant, catifelat și plin de vitalitate.

Farmec îşi lansează prima gamă de dermatocosmetice şi vrea să ajungă la 50% din încasări prin farmacii

Crema blurare riduri se bazează pe o formulă revoluționară, cu efect de „soft focus” pe suprafața pielii. Ingredientele inovatoare din componența cremei au capacitatea de a modifica modul de acțiune al razelor de soare, împrăștiind atât lumina reflecatată la suprafața pielii, cât și cea transmisă de piele.

Astfel, este împiedicată absorbția luminii în riduri, iar rezultatul este unul spectaculos: porii, ridurile fine și imperfecțiunile sunt mascate imediat, tenul căpătând un aspect satinat și neted.

Crema luminozitate și hidratare este o cremă de zi ideală pentru hidratarea tenului, pentru netezirea ridurilor și pentru obținerea unui efect optic de iluminare a feței. Principalele ingrediente conținute sunt Aquaxylul, complexul Sepilift și vitaminele A și E, acestea având  rolul de a oferi pielii hidratarea necesară, protecția fibrelor de colagen și elastină, dar și un efect optic de iluminare și de lift.

Potrivit oficialilor Farmec, cele mai noi produse din portofoliu pot fi achiziţionate la preţul de 38,32 de lei pentru Crema de blurare a ridurilor, Lapte demachiant instant: 17,88 lei, iar Crema pentru luminozitate și hidratare: 36,40 lei.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.

Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital. Pentru acest an, oficialii companiei estimează un plus al veniturilor de 10%. Farmec a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 138 milioane lei, cu 14% mai mare față de cele 121 milioane lei raportate în anul precedent.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.