Academia de Studii Economice (ASE) va implementa, începând cu data de 1 decembrie, un program integrat pentru intervenţii active de ocupare „e-CarieraTa” care oferă cursuri acreditate de...

job2Academia de Studii Economice (ASE) va implementa, începând cu data de 1 decembrie, un program integrat pentru intervenţii active de ocupare „e-CarieraTa” care oferă cursuri acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) dedicate şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Academia de Studii Economice organizează GRATUIT următoarele programe de formare profesională autorizate:

  • Manager marketing – marketing digital

  • Manager / Administrator de firmă

  • Agent de vânzări

  • Inspector resurse umane

  • Manager resurse umane

Odata ce ati aplicat, in maxim 24 de ore, comunicarea va fi preluată de un Consilier de orientare profesională cu ajutorul căruia se vor derula acţiunile premergătoare participarii la curs. Birourile de implementare, unde grupul ţintă se poate înscrie şi poate fi consiliat, sunt pentru moment în Slatina, Craiova si Bucureşti.

Participanții vor primi un certificat de absolvire însoțit şi de suplimentul descriptiv, ambele eliberate sub egida Ministerului Educației Naționale și Ministerului Muncii.

Consilierii specializaţi din cadrul programului vor îndruma gratuit cursanții către un plan de carieră bine definit în atingerea scopurilor personale, conform dorinţelor fiecăruia. 

Cursurile e-carieraTa fac parte din programul „Resurse umane pentru o creştere inteligentă şi inclusivă în sectorul serviciilor”, POSDRU/125/5.1/S/135301.

Proiectul are o durată de 18 luni şi este cofinanţat din Fondul Social European – Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 5 – „Promovarea măsurilor active de ocupare”, domeniul major de intervenţie 5.1 – „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”. Valoarea asistenţei nerambursabile este de 13.773.636,15 ron.

Scopul proiectului este îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi a şomerilor, în special de lungă durată, prin dezvoltarea şi implementarea unui program integrat pentru intervenţii active de ocupare.

Informaţii suplimentare despre proiect pot fi obţinute de la:

Carmen Burueană, contact 0732 715 348, email contact@e-carierata.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.