Sărbătoarea reducerilor, sau Black Friday de România, a venit şi a și trecut. O parte din companii și-au anunțat deja sumele încasate, altele mai...
mos craciunSărbătoarea reducerilor, sau Black Friday de România, a venit şi a și trecut. O parte din companii și-au anunțat deja sumele încasate, altele mai așteaptă socotelile finale. Clienții norocoși își freacă deja mâinile, fericiți de achizițiile făcute, însă există și români care nu au prins momentul sau nu au găsit produsul pe care și-l doreau în sutele de oferte pe care le-au pus la bătaie retailerii de la noi.

Cei care nu s-au bucurat de Black Friday dar au, totuși, în plan să cumpere cadouri de Moș Nicolae sau Moș Crăciun, pot arunca o privire și pe site-urile cu anunțuri gratuite. Oferta este destul de tentantă iar prețurile sunt, în unele cazuri, chiar mai bune decât cele ale retailerilor în cazul produselor noi.

Altfel spus, dacă ați scăpat ceva din ofertele de Black Friday, iar pe lista de cumpărături pentru Crăciun nu se mai află, totuși, şi televizorul pe care l-aţi luat deja la reducere, puteți să îi faceți o surpriză frumoasă soției. Și nu vorbim aici de setul de tigăi pe care vă gândeați să îl cumpărați inițial. Noi am găsit pe OLX.robrăţară nouă cu pietre semipreţioase. Iar pentru copii puteți alege să  puneți sub brad, pentru că în ghetuțe sigur nu încap, o căsuţă pentru păpuşi sau, de ce nu, o maşinuţă de pompieri.

Dacă copiii dumneavoastră sunt pasionaţi de Lego, Moş Crăciun le poate aduce un set perfect pentru a le stimula imaginaţia. Puteți alege și jocurile de societate, ideale pentru week-end-urile petrecute alături de familie și prieteni.

Mai mult, dacă portofelul vă permite, tot aici am găsit şi o consolă de jocuri de care se pot bucura atât cei mici, dar şi cei mai competitivi dintre prietenii voştri.

Trebuie să știți că orice aţi alege, pe OLX.ro aveţi posibilitatea de a salva la favorite toate ideile bune de cadouri pe care le  gasiti printre cele aproape trei milioane de anunturi.

Până pe 6 decembrie aveţi ocazia de a câştiga, zilnic, premiul de 1.000 de lei acordat utilizatorilor care salvează cel puţin un anunţ în categoria Favorite.

olx6

olx5

olx4

olx7

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.