Agentia de turism Christian Tour, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de profil, intra in cursa reducerilor pentru Black Friday in perioada...

Turcia, Antalya

Agentia de turism Christian Tour, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de profil, intra in cursa reducerilor pentru Black Friday in perioada 28 noiembrie – 2 decembrie si vine cu o serie de oferte foarte avantajoase.

Acestea vor fi valabile in intervalul 28 noiembrie, ora 0.00 – 2 decembrie, ora 23.59.

Astfel, agentia ofera o reducere de 80% pentru pachetele de vacanta din sezonul estival 2015. In plus familiile cu copii au un super avantaj: pretul biletului de avion pentru excursiile in Anatalya, Rhodos si Creta este de doar 1 euro pentru cei mici.

Totodata, oficialii Christian Tour pun la bataie reduceri de pana la 50% pentru sejururile de iarna la munte in Romania 2014/2015, tot 50% fiind reducerea pentru transportul vacantelor achizitionate in insulele grecesti: Zakynthos, Skiathos, Corfu. Pentru a completa surprizele de Black Friday, agentia a pregatit si alte oferte: platesti 7, stai 14 nopti  in Thassos, platesti 7, stai 9 nopti in Riviera Olimpului.

„Agentia Christian Tour a ales sa organizeze Black Friday pastrand traditia ultimei zile de vineri din luna noiembrie. Pentru acest an, ne asteptam ca romanii  sa achizitioneze in procent foarte mare ofertele pregatite de noi”, declara Marius Pandel, CEO Christian Tour.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.