Operatorul de telecomunicaţii Telekon Romania, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, îşi doreşte să atragă noi clienţi prin...
Deutsche TelekomOperatorul de telecomunicaţii Telekon Romania, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, îşi doreşte să atragă noi clienţi prin lansarea unei oferte integrate fix-mobil.

Astfel, compania pune la bătaie noul pachet care conţine Televiziune L, Internet L, Voce fixă M, beneficii Telekom TV Web & Mobile şi serviciul de voce mobilă Nelimitat Voce L, la 133 de lei pe lună, având inclus şi un telefon mobil Samsung Galaxy Trend LITE. Clienţii pot completa acest pachet cu o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 LITE T110, cu ecran de 7 inci şi conectivitate WiFi, disponibilă în 24 de rate, pentru 25 de lei/lună.

În plus, clienţii care se află în ariile acoperite de tehnologia de ultimă generație fiber-to-the-home (FTTH) oferită de companie, vor beneficia, de asemenea, de viteză la Internet de până la 1 Gbps, inclusă în ofertă. În ceea ce priveşte serviciile TV, sunt disponibile până la 126 de canale TV  pentru utilizatorii de televiziune interactivă sau cablu digital.

Mai mult, cei care aleg această ofertă beneficiază de acces gratuit, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, la un număr de până la 62 de canale TV şi Eurosport 360 HD.

Oferta specială de Crăciun, care conţine patru servicii pe o singură factură, este disponibilă pentru toţi clienţii noi. Beneficiile ofertei pot varia în funcţie de tehnologia specifică disponibilă în aria în care se află clientul. Utilizatorii noi pot opta şi pentru pachetul care include Televiziune L, Internet L, Voce M, la prețul de 79 lei pe lună.

Telekom Romania asigură, la acest moment, acoperire FTTH în 13 oraşe: Arad, Baia Mare, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Suceava şi Timişoara.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand Telekom oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienți pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 229.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro  în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.