Orhideea Spa, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a centrelor spa, organizează în acest weekend Black Friday şi anunţă o...
orhideea fotoOrhideea Spa, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a centrelor spa, organizează în acest weekend Black Friday şi anunţă o serie de reduceri substanţiale la cardurile anuale de membru și cardurile cadou ”cu aromă de iarnă”.

Astfel, în perioada 28 noiembrie-1 decembrie, Orhideea Spa vine cu reduceri pentru cardurile de membru, acestea putând fi achiziționate cu un discount de 60%.

Cardul individual de membru, valabil pe un an de zile, va costa 140 de euro, față de 350 de euro. De asemenea, cardul Family, are în perioada sus menționată un preț de 200 de euro, redus de la 500 de euro.

”Am decis să ne alăturăm companiilor care reduc prețurile de Black Friday și să oferim cele mai avantajoase oferte atât clienților actuali, cât și celor care doresc să devină membri Orhideea Spa”, spune Roxana Vișan, director de marketing al Orhideea Spa.

”În urma experienței de anul trecut și datorită faptului că sunt puse spre vânzare un număr limitat de carduri de membru, am decis să avem o perioadă de prerezervare până pe 27 noiembrie, inclusiv. Astfel, doritorii își pot rezerva cardurile cadou și/sau membru dorite, fără a avea emoții în perioada 28 noiembrie-1 decembrie nu le pot cumpăra”, adaugă Roxana Vișan.

Promoțiile de Black Friday nu se vor limita la cardurile de membru. Astfel, cardurile cadou ”Winter Flavours” vor putea fi achiziționate cu un discount de 50% din prețul întreg. Prețurile cardurilor vor varia între 60 de lei (Choconat Slice- pachet de relaxare de 30 de minute-, redus de la 120 de lei) și 200 de lei (Red Wine Punch for Two – pachet de relaxare de 50 de minute -, redus de la 400 de lei). ”Avem carduri ce pot fi cumpărate cu 75, 100 sau 150 de lei. Depinde de preferințele clientului, de timpul pe care dorește să-l petreacă la spa. Aceste carduri sunt foarte căutate de clienții noștri, mulți dintre cei care sunt membri achiziționându-le pentru prieteni, pe post de cadou sau chiar pentru propriul uz”, spune Roxana Vișan.

Orhideea Spa este cel mai mare centru spa din București, întins pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați, dotat cu zonă de relaxare, zonă de piscină, sauna și terapii. Orhideea Spa este proiectul Fundației pentru sănătate Orhideea Spa, proiect demarat în anul 2010, în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.