Mai mult de 60 de milioane de unităţi My Passport au fost vândute în ultimii 10 ani, totalizând aproximativ 42,000 de petabytes spaţiu de...

wdfMP_UltraMetal_BSLMai mult de 60 de milioane de unităţi My Passport au fost vândute în ultimii 10 ani, totalizând aproximativ 42,000 de petabytes spaţiu de stocare. Pentru a sărbători a 10-a aniversare a liniei de hard disk-uri externe portabile My Passport, WD, o companie a Western Digital, a anunţat astăzi lansarea a două modele aniversare.

Noile unităţi, My Passport Ultra™ – Metal Edition™ integrează cu succes toate caracteristicile şi funcţiile dobândite de linia de hard disk-uri în ultimii 10 ani. Modelul are un design nou, rafinat, o capacitate de stocare de maxim 2TB şi permite protejarea conţinutului şi realizarea de back-up de fişiere. Mai mult, se pot integra în cloud.

Unităţile de stocare folosesc carcase din aluminiu de diferite culori, fapt care oferă atât un efect vizual nou şi elegant, cât şi o protecţie crescută împotriva şocurilor zilnice la care un astfel de echipament poate fi supus. Adiţional, unităţile oferă utilizatorilor posibilitatea de criptare hardware şi protecţie prin parolă, pentru a preveni accesarea de către persoane neautorizate a conţinutului stocat. Astfel, datele vor fi în siguranţă chiar dacă dispozitivul este pierdut sau furat.

Pentru o protecţie suplimentară şi pentru partajarea de la distanţă a fişierelor, My Passport Ultra – Metal Edition include software-ul WD SmartWare™ Pro. Acesta permite integrarea cu Dropbox, permiţând utilizatorilor să salveze conţinut de pe un computer pe unitatea de stocare WD şi de pe unitate direct în Cloud, şi invers. Această caracteristică transformă My Passport în varianta optimă pentru back-up, protecţie şi stocare de date.

My Passport Ultra – Metal Edition este deja disponibil în ofertele distribuitorilor autorizaţi WD, cu o garanţie regională de 3 ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.