În cei 2 ani de existenţă pe piaţa din România, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, înregistrează un coş mediu de cumpărături...

Chic Ville_Craciun_1În cei 2 ani de existenţă pe piaţa din România, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, înregistrează un coş mediu de cumpărături în valoare de 135 de lei în offline şi 240 lei în shop-ul online.

”Piaţa de decoraţiuni este una dinamică, care ne-a permis, în cei doi ani de la inaugurarea primului magazin, să ne extindem la trei magazine,  două în Cluj şi unul în Bucureşti, precum şi creşterea investiţiilor în shop-ul online”, a declarat Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

Marius Serbanescu, Director de Achizitii Chic VilleConform declaraţiilor acestuia, în acest moment, valoarea medie a coşului de cumpărături este mai mare în magazinul din Bucureşti. Astfel, un cumpărător din Capitală cheltuie în medie 185 lei la o vizită în magazin, cu 30% mai mult decât media reţelei, în timp ce în Cluj-Napoca, valoarea se situează la 105 lei.

”Observăm diferenţe la nivel de regiuni şi în ceea ce priveşte traficul pe care îl înregistrează magazinul online, din diferite oraşe. Astfel, aproximativ 30% din numărul de comenzi provin din Bucureşti, urmate de Cluj, Timişoara, Braşov şi Constanţa”, a adăugat Marius Şerbănescu.

În cazul cumpărăturilor online, românii sunt mai darnici, cheltuind în medie 250 lei la o singură comandă.

”De-a lungul timpului, am observat diferenţe semnificative în ceea ce priveşte comportamentul de consum în offline vs. online. Dacă ne uităm la cifre, observăm că în online românii cheltuie aproape de două ori mai mult decât la o vizită în magazinul offline. Acest lucru se datorează faptului că pot comanda un număr mare de produse, de diferite dimensiuni, printre care şi obiecte de mobilier, şi beneficiază de transport gratuit la comenzile care depăşesc o anumită sumă. Asta înseamnă că pot aduce aerul Chic acasă, fără să fie descurajaţi de faptul că nu dispun de o maşină personală care le-ar putea facilita transportul. Mai mult, intimitatea de acasă permite o navigare îndelungată pe site şi o căutare targetată a produselor”, a mai menţionat Marius Şerbănescu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.