Wave Division a semnat un contract de parteneriat cu cora România, care vizează acceptarea în reţeaua de magazine cora a cupoanelor de reducere pe care...

coraWave Division a semnat un contract de parteneriat cu cora România, care vizează acceptarea în reţeaua de magazine cora a cupoanelor de reducere pe care consumatorii le pot găsi și printa de pe site-ul CuponReducere.ro.

Cupoanele de reducere se regăsesc și în magazinele cora din București și din țară, la rafturile produselor aflate în campanie. Mai mult, pentru a lărgi accesul consumatorilor la cupoanele de reducere acestea vor fi distribuite și prin intermediul ziarului RING, în ziua de vineri, numărul de parteneriate cu alte publicațiile pentru distribuția cupoanelor de reducere urmand să crească.

Astfel de cupoane sunt foarte cunoscute și frecvent utilizate de cumpărătorii din Europa și SUA, iar studiile de piață arată că, din ce în ce mai mult, consumatorii care navighează pe Internet urmăresc brandurile și recompensele oferite de acestea, precum și cupoanele de reducere pentru încercarea și utilizarea produselor din magazine.

„CuponReducere.ro nu reprezintă doar alegerea unor branduri, ci un instrument de economisire avantajos pentru consumatori dacă îl raportezi la coșul de cumpărături. În același timp serviciul de couponing oferă un nou canal de promovare atât brandurilor, cât și retailerilor. În urma discuțiilor purtate cu producatorii, dar și din înțelegerea nevoilor consumatorilor, am decis să lărgim modalitatea de acces către reduceri, atât pentru producători cât și consumatori prin folosirea unor instrumente offline. Astfel ne-am propus să distribuim 2.400.000 de cupoane prin intermediul ziarului RING și 8500 de cupoane la rafturile produselor aflate în promoție în magazinele cora”

Al Kamara, fondator și director de dezvoltare al companiei Wave Division

Noi, echipa cora, credem că doar o strategie centrată pe client se poate dovedi de succes pe termen lung. Prin urmare, parteneriatul cu serviciul de couponing CuponReducere.ro este încă o dovadă a faptului că suntem întotdeauna gata să propunem noi mecanisme promoționale care să raspundă preferințelor clienților noștri. De aceea am apreciat modalitatea de orchestrare a mecanismului de către CuponReducere.ro care îi permite clientului să descopere promoția atât la noi în hipermarket, chiar la raft, cât și în publicațiile partenere. Un plus al mecanismului propus de partenerii noștri este conceptul de digital couponing care îi permite clientului să își planifice cumpărăturile online pe platforma CuponReducere.ro.

Beatrix Gottlieb, Director de marketing cora Romania

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.