Anul acesta, de Black Friday, stai cu ochii pe ofertele Falcon Electronics! Plăteşti mai puţin cu până la 50% pentru electronice auto, audio şi...

Logo Falcon-AlbastruAnul acesta, de Black Friday, stai cu ochii pe ofertele Falcon Electronics! Plăteşti mai puţin cu până la 50% pentru electronice auto, audio şi pentru comunicare, aşa că pregăteşte-te să nu ştii ce să alegi mai repede! Pentru că da, trebuie să te grăbeşti: campania „La Falcon, reducerile se luptă pentru atenţia ta de Black Friday” se desfăşoară numai pe 21 noiembrie.

Reducerile de Black Friday ajung până la 50% la Falcon Electronics, aşa că poţi începe deja să îţi faci planul de cumpărături. Lupta pentru atenţia ta o să fie dată între reducerile pentru produse ale unor branduri renumite, ca JVC, Parrot, Sony, Kicker, Navon şi Cobra.

Din promoţie fac parte căşti audio – create pentru gusturile tuturor îndrăgostiţilor de muzică, sisteme car audio – care creează coloana sonoră a drumurilor cu automobilul, sisteme de navigaţie – pentru găsirea celor mai rapide trasee în trafic, sisteme de teleconferinţă prin Bluetooth – dedicate telefoanelor mobile, sisteme handsfree pentru motociclete şi scutere – pentru a vorbi la telefon în deplină siguranţă în timpul călătoriilor pe două roţi, sisteme car kit handsfree – pentru o comunicare fără riscuri în timpul şofatului, staţii radio CB de emisie-recepţie – pentru a avea acces la comunitatea şoferi din trafic şi staţii radio PMR Walkie Talkie – pentru o comunicare la distanţă fără costuri suplimentare.

Este cel de-al treilea an în care Falcon Electronics participă la promoţiile de Black Friday. Promoţia “La Falcon, reducerile se luptă pentru atenţia ta de Black Friday ” este valabilă în showroomurile Falcon Electronics din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Braşov, dar şi pe www.store.falcon.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.