Reţeaua de centre de înfrumuseţare Cellulem Block sărbătorește Black Friday timp de două zile, în perioada 21-22 noiembrie. Reducerile sunt valabile atât pentru centrele...
cellulem blockReţeaua de centre de înfrumuseţare Cellulem Block sărbătorește Black Friday timp de două zile, în perioada 21-22 noiembrie.

Reducerile sunt valabile atât pentru centrele din București, cât și pentru cel din Constanța. Discount-urile pentru zilele de vineri și sâmbătă vor fi de 30% în cazul tratamentelor corporale, faciale și cosmeticeleVagheggi.

De asemenea, au fost create pachete speciale, disponibile doar pentru cele două zile, cu discount-uri de 40%. All Black Friday cuprinde două masaje corporale, două tratamente faciale, două ședințe de make-up professional Inka Inki și tot atâtea de pensat, respectiv un peeling corporal profesional.

Beauty trends: cum văd românii industria saloanelor de înfrumuseţare. Studiu de caz – Cellulem Block

”Anultrecut, Black Friday-ul ne-a adus cu 20% mai mulți clienți noi, și peste 40% dintre clienții fideli și-au reînoit abonamentul. Cele mai căutate au fost tratamentele faciale și cele corporale, prin urmare, și anul acesta mergem pe pachetele speciale care să cuprindă astfel de terapii”, spune Anca Arsâne, project manager, Cellulem Block Belleza.

Cu ocazia Black Friday în centrele Cellulem Block sunt așteptați cu 80% mai mulți clienți de cât într-o vineri și sâmbătă obișnuite. Bugetul disponibil pentru achiziția de pachete Black Friday este, înmedie, 1.800 lei.

Cellulem Block este o rețea de centre de înfrumusețare, cu o gamă vastă de servicii de remodelare corporală, slăbit și epilare definitivă. La origine, Cellulem Block este o companie spaniolă, cu peste 18 ani experiență în domeniul înfrumusețării. Rețeaua are peste 300 de centre în Spania, Portugalia, Franța, Italia, Andora, Maroc etc. În România, sunt trei centre Cellulem Block, două în București și un al treilea în Constanța.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.