Reţeaua hotelieră Marriott International, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, continuă expansiunea brandului AC Hotels by Marriott (aflat...
ac hotels1Reţeaua hotelieră Marriott International, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, continuă expansiunea brandului AC Hotels by Marriott (aflat pe nişa Lifestyle/Collections), deschizând trei noi proprietăţi în Valencia, Istanbul şi Tel Aviv.

Odată cu inaugurarea celor mai noi unităţi, reţeaua AC Hotels ajunge la un total de 80 de hoteluri pe piaţa europeană.

AC Hotel Colón Valencia, dispune de 91 de camere, fiind a doua unitate sub acest brand deschisă în Valencia şi a 16-a de pe piaţa spaniolă. Hotelul este operat sub contract de management de AC Hotel La Carolina.

ac hotelsBrandul şi-a făcut debutul pe piaţa din Turcia prin AC Hotel Istanbul Maçka, o unitate cu 98 de camere în apropierea pieţei Taksim. Hotelul este operat în sistem de franciză de Tans Turizm ve Otelcilik.

AC Hotel Herzliya din Tel Aviv este încă în plin proces de construcţie, fiind estimat a se deschide în luna ianuarie 2016.

AC Hotels a intrat în portofoliul Marriott în urmă cu trei ani, fiind o reţea cu unităţi preponderent în Spania, Italia, Franţa sau Portugalia. Primele unităţi de pe piaţa americană se vor deschide la finalul anului în curs.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.