Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, lansează colecţia de Crăciun ce cuprinde atât decoraţiuni fancy, glamour, cât şi piese clasice, vintage sau...

Chic Ville_Craciun_3Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, lansează colecţia de Crăciun ce cuprinde atât decoraţiuni fancy, glamour, cât şi piese clasice, vintage sau rustice.

„Ne-am pregătit cu aproximativ 1.000 de tipuri de decoraţiuni pentru Crăciun, menite să asigure căldura de sărbătoare în toate interioarele iubitoare de Chic. Tipul acestora diferă, pentru că şi aşteptările clienţilor diferă. De aceea, în magazinele Chic Ville din Bucureşti şi Cluj-Napoca, dar şi pe shop-ul online www.chicville.ro, vor fi disponibile atât produse fancy, glamour, cât şi modele clasice, vintage sau rustice”, a declarat Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

Clienţii vor găsi decoruri deosebite, potrivite pentru orice gust în materie de forme, materiale şi culori. Astfel, pot fi globuri clasice din sticlă însă cu forme deosebite, precum turtă dulce, caleaşcă sau chiar păuni.  De asemenea, clienţii pot alege dintr-o multitudine de produse din metal cu finisaje deosebite, material textil, lemn, sau o combinaţie a acestora, crenguţe cu conuri sau boabe, etc. În plus, un element foarte utilizat în decoraţiunile de Crăciun sunt inimioarele şi ceramica în formă de dulciuri, precum fursecuri sau brioşe.

„Din totalul produselor din colecţia de Crăciun disponibile în magazinele Chic Ville, 20% sunt speciale pentru brad, 40% sunt destinate amenajării mesei de Crăciun, iar restul sunt decoraţiuni diverse, precum statuete, sfeşnice sau lumânări, toate cu un aer de sărbătoare”, a adăugat Marius Şerbănescu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.