Recent, am aflat că povestea Krüger&Matz a început în 2010, în Polonia, iar istoria brandului este cel mai bine caracterizată de două cuvinte: ambiție...

Krüger&Matz Live 2 LTE (2)Recent, am aflat că povestea Krüger&Matz a început în 2010, în Polonia, iar istoria brandului este cel mai bine caracterizată de două cuvinte: ambiție și inspirație. Iar ambiția i-a adus și pe piața românească, începând cu această toamnă, unde le oferă clienților locali un portofoliul care include smartphone-uri, tablete, căști, televizoare, dar și sisteme audio pentru casă și mașină. Noi am testat, pentru început, modelul reprezentativ al categoriei de telefoane mobile: Krüger&Matz Live 2 LTE și nu am fost dezamăgiți. Ba chiar am fost încântați de acest smartphone.

Timp de o săptămână am butonat, zi de zi, smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE, modelul reprezentativ din portofoliul de smarphone-uri al brand-ului polonez, care este, deja, disponibil și pentru clienții din România. Live 2 LTE este fin la atingere, realizat dintr-un policarbonat foarte bine finisat, și are un design elegant. Modelul echipat cu Android 4.4 Kit Kat este complet negru, are o greutate de doar 140g și dimensiunile: 140 mm x 70 mm x 8 mm.

LIVE 2 LTE este primul smartphone Krüger&Matz compatibil cu conexiunea 4G LTE, oferind astfel utilizatorului o conexiune la internet ultra rapidă. L-am testat, iar vitezele obțiunte pe 4G au fost excelente.

Mai mult, smartphone-ul vine cu ecran multitouch 5″ HD (720×1280) cu 16,7M de culori, are o interfață accesibilă și dispune de o cameră foto de calitate de 13 Mpix, pentru a surprinde cele mai dragi momente. Camera frontală este și ea de bună calitate: 5 Mpix. În paralel, opțiunea Dual SIM a telefonului Krüger&Matz permite folosirea a două cartele în același timp.

smartphoneLIVE 2 LTECu un sistem de operare Android 4.4 KitKat, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core ARM Cortex A7 și memorie 1 GB RAM, noi spunem că smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE este creat pentru oameni activi, care folosesc zilnic telefonul în scop personal și profesional. Live 2 LTE le vine ca o mănușă și antreprenorilor care folosesc două cartele SIM pentru acces la Internet, telefonie și mesaje sau care folosesc cartela SIM a operatorului atunci când călătoresc în străinătate.

Noul model Krüger&Matz Live 2 LTE poate să fie cumpărat la prețul de 899 lei de pe siteul companiei, iar livrarea se va face în 24h.

Alte smartphone-uri din portofoliul Krüger&Matz sunt modelele MOVE, DRIVE, MIST și SOUL. Primul model, smartphone-ul MOVE, le oferă clienților posibilitatea de a comunica nelimitat și de a beneficia, în acelați timp, de aplicații multimedia pentru divertisment. Acest model îi va surprinde pe utilizatori cu un sistem de operare facil, permițându-le să asculte muzică, să utilizeze internetul și să se joace.

Al doilea model, Krüger&Matz DRIVE, dotat cu o baterie ce rezistă timp îndelungat, optimizată cu BatteryGuru, este un produs pentru cei care au un ritm de viață intens, în timp ce Krüger&Matz MIST a fost creat pentru cei care urmăresc funcționalitatea, femei și bărbați deopotrivă.

Smartphone-ul SOUL aduce combinația perfectă de elemente cheie pentru un telefon: ecran mare, parametrii tehnici avansați într-o carcasă simplă, de doar 7 mm grosime.

SPECIFICATII Krüger&Matz Live 2 LTE 

Kruger & MatzSISTEM- Android 4.4 Kit Kat

PROCESOR – Quad-Core ARM Cortex A7 1.2GHz Snapdragon 400

BANDA- LTE , WCDMA, GSM

3G-HSPA+ 42Mbps/HSUPA 5.76Mbps

DUAL-SIM – da

DISPLAY- ecran multitouch 5″ HD (720×1280) 16.7M culori

CAMERA -fata 5.0 Mpix, spate 13.0 Mpix, autofocus, flash

STOCARE – flash: 4GB e-Nand; RAM: 1GB, spatiu stocare extern: Micro SD (up to 32GB)

BATERIE – 3,8V 2500 mAh

DIMENSIUNI – greutate: 140g, dimensiuni:140 mm x 70 mm x 8 mm

Campania de lansare a brandului în România a debutat cu lansarea oficială a clipului creat de Iulian Moga, cu ajutorul Krüger&Matz, pentru piesa semnată de Marius Moga, Horia Moculescu și What’s UP. Videoclipul a fost filmat, în premieră în România, aproape integral cu smartphone-ul Live 2 LTE . Melodia poartă denumirea Tânăr și Nebun (Trăiește-ți viața), traducerea liberă a sloganului internațional Krüger&Matz– It’s your life. Just take it. Prin versuri, ritm, voci și atitudine redă întocmai filosofia brandului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.