Vremurile când cumpărai ziarul pentru a afla cine, ce, unde și cu cât mai vinde un apartament au trecut demult. Astăzi, agenții imobiliari te...

imo3Vremurile când cumpărai ziarul pentru a afla cine, ce, unde și cu cât mai vinde un apartament au trecut demult. Astăzi, agenții imobiliari te plimbă cu mașina dintr-o casă într-alta, iar achiziția unei locuințe nu mai pare, la o primă vedere, chiar așa de grea. Selecția o poți face simplu, chiar cu ajutorul telefonului mobil. Cum?

Recunosc, de ceva timp sunt mult mai decis și mai interesat în cumpărarea unui apartament. Timpul trece și parcă m-aș simții mult mai comod să știu că am locul meu și să nu mai depind de chirie. Așa că am trecut la atac. Și pentru că sunt fan gadgeturi am ales să îmi instalez câteva aplicații pe iPhone pentru a mă ajuta în demersul meu.

În timp, am mai selectat din ele și am rămas cu trei app-uri care să mă îndrume spre locuința pe care aș putea să o cumpăr anul viitor. Una dintre acestea mi s-a părut detașat mai bună. Vorbim despre imobiliare.ro, o aplicație gratuită cu de un design minimalist și o navigare intuitivă. După o simplă logare, aceasta îți oferă acces, imediat, la toate proprietățile listate pe Imobiliare.ro. Iar actualizarea ofertelor se face simultan și în aplicația mobilă.

Din contul tău îți poți personaliza setările. Căutarea este simplificată, iar tu poți căuta după tipul proprietății (apartament/casa/teren) și localitate. Totodată, anunțurile pot fi sortate după diferite criterii ca prețul sau data publicării.

imo2Vrei să primești notificările pe telefon? Atunci e simplu. Dacă te interesează un anumit tip de proprietate, faci o filtrare după caracteristicile dorite și salvezi căutarea. Ulterior, vei primi pe e-mail anunțurile noi care se încadrează în criteriile tale, iar pe telefon primești (în partea de sus a ecranului) o notificare din partea aplicației. Același comportament este și în cazul anunțurilor salvate și au alertă de notificare atunci când se modifică prețul.

Printre caracteristicile aplicației am mai observat și faptul că  oferă o serie de filtre utile precum zona, numărul de camere, prețul de vânzare, etajul, vechimea imobilului, dar și altele pe care le veți descoperi și voi.

Trebuie spus că proprietățile sunt bine puse în valoare prin fotografii mari, așa că parcurgi rapid lista de anunțuri, iar telefonul/emailul către cel care a postat anunțul e doar la un click distanță, direct de pe smartphoneul tău.

În paralel, poți da share prin email sau rețele social media, poți să împărtășești sau să ceri părerea familiei și prietenilor în privința anunțurilor favorite.

Am observat că imobiliare.ro sincronizează anunțurile salvate între dispozitive. Altfel spus, atunci când ești logat în contul tău Imobiliare.ro, vei vedea pe mobil inclusiv anunțurile salvate de pe desktop și viceversa. Chiar și atunci când nu ești conectat la internet ai acces la ultima căutare realizată, dar și la anunțurile salvate.

Mai mult, aplicația celor de la imobiliare.ro asigură o experiență bună atât pentru utilizatorii Android cât și pentru cei ce folosesc sistemul iOS și păstrează viteza de încărcare și experiența de navigare specifică telefonului tău. Chiar dacă nu am găsit, încă, locuința pe care o visez, perseverez.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.