După câteva luni bune în care şi-au plănuit următoarea mişcare, cei de la YouTube a anunţat recent că vor lansa un serviciu ca va...
youtubeDupă câteva luni bune în care şi-au plănuit următoarea mişcare, cei de la YouTube a anunţat recent că vor lansa un serviciu ca va putea fi accesat pe bază de abonament şi care le va permite utilizatorilor să acceseze videoclipuri de calitate mai bună, fără a fi întrerupţi de reclame.

Potrivit oficialilor companiei, serviciul va fi lansat săptămâna viitoare într-o variantă beta, accesibilă deocamdată doar pe bază de invitaţie, şi va purta numele YouTube Music Key.

Noua unealtă va fi creată pentru a capitaliza statul YouTube de cel mai mare serviciu de streaming online, urmând să ofere noi beneficii atât pentru viitorii abonaţi cât şi pentru utilizatorii care îl accesează gratuit.

Recent, site-ul aflat în portofoliul Google a început să pună la dispoziţia utilizatorilor o serie de noi opţiuni, printre cele mai importante fiind un nou tab pentru cei care vor să asculte muzică pe device-urile cu Android şi iOS, precum şi pe net – tab-ul oferă recomandări personalizate pentru videoclipuri, liste de redare şi muzica în trend pe YouTube. În acelaşi timp, site-ul va avea şi înregistrări integrale ale unor albume într-un mod inedit, dicografia artiştilor fiind listată pe profilul paginilor.

După cum am precizat, pentru moment noul serviciu este accesibil doar pe bază de invitaţie, testerii beta urmând să primească un preţ promoţional pentru abonament, de 7,99 dolari pe lună.

Pentru moment, Music Key va fi accesibil în Statele Unite şi în şase ţări din Europa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.