Oficialii new-york-ezi din turism şi-au propus să transforme oraşul într-o destinaţie atractivă şi în perioada ianuarie-martie, aşa că au pus la bătaie o serie...
new yorkOficialii new-york-ezi din turism şi-au propus să transforme oraşul într-o destinaţie atractivă şi în perioada ianuarie-martie, aşa că au pus la bătaie o serie de oferte pentru activităţi teatrale, restaurante şi hoteluri.

Potrivit reprezentanţilor NYC & Company, lunile de iarnă reprezintă perioada perfectă pentru a vizita metropola americană la preţuri mai mult decât accesibile.

Promoţiile oferite pentru lunile imediat următoare includ reducerile din Restaurant Week – între 16 februarie şi 6 martie -, când pentru o cină completă în restaurantele participante turiştii vor plăti 38 de dolari (preţul include băutura, taxa de oraş şi bacşişul).

În acelaşi timp, în cursul săptămânii Broadway şi după (20 ianuarie-5 februarie; 23 februarie-8martie), biletele la celebrele show-uri vor fi disponibile două la preţ de unul.

Conform NYC & Company, tarifele camerelor de hotel din New York sunt la cel mai mic nivel din an în perioada ianuarie-februarie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.