In premiera, in 2014, Perfect Tour trimite doua chartere catre Tara lui Mos Craciun, unul cu destinatia Levi, statiunea de schi a Mosului, iar...

mos craciun

In premiera, in 2014, Perfect Tour trimite doua chartere catre Tara lui Mos Craciun, unul cu destinatia Levi, statiunea de schi a Mosului, iar celalalt cu destinatia Rovaniemi, oraselul de basm in care se afla Parcul Mosului si Gradina Zoologica Ranua.

Indiferent de destinatie, Craciunul in Laponia, unde cei mici au ocazia sa afle ca Mosul nu este doar o poveste iar adultii isi pot retrai copilaria, include transport cu avion charter, Bucuresti –Kittila / Rovaniemi – Bucuresti, cina in seara sosirii, cina festiva de Craciun si cazare in hoteluri de 4 stele, atent alese pentru ca turistii sa se poata bucura din plin de facilitatile oferite in statiunile Mosului.

De asemenea, sejururile includ momente magice, apreciate de adulti, dar mai ales de catre copii, precum “In cautarea lui Mos Craciun”, vizitele in Satul Mosului si Santa Park sau excursia “Intalnire cu Mos Craciun si familia sa”.

Tarifele pentru un Craciun magic in Laponia pornesc de la 1.399 de euro/persoana. Copiii pana la 7 ani beneficiaza de cazare si masa gratis. Iar daca bunicii isi duc nepotii in vizita la Mosu, acestora li se ofera un discount de 5% din tariful fara taxe.

Ofertele speciale pentru Sarbatori continua cu un circuit de 9 zile Tunisia Explore, ce propune petrecerea unui Revelion altfel, pe urmele berberilor (tarif: 1160 euro/persoana, zbor si taxe de aeroport incluse).

Amatorii de experiente exotice pot alege, de exemplu, o vacanta de 11 zile in Thailanda, Indonezia si Malaezia (de la 2310 euro/persoana, zbor si taxe de aeroport incluse), un Revelion in Maldive de la 2590 euro persoana, zbor si taxe de aeroport incluse, sau o croaziera iesita din tipare (ex.: 10 nopti la bordul Sapphire Princess, itinerar: Singapore – Bali – Kuala Lumpur – Penang – Phuket – Singapore, de la 1599 dolari / persoana in cabina interioara; 7 nopti la bordul Regal Princess, itinerar: Fort Lauderdale – Bahamas – St Thomas – St Maarten – Fort Lauderdale, de la 1199 dolari / persoana in cabina interioara).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.