Capitala României va găzdui pe 15-16 noiembrie “International XBody Conference”, cel mai mare eveniment global dedicat noilor tehnologii EMS (Electrical Muscle Stimulation). Peste 200...

Studio-XBody-RomaniaCapitala României va găzdui pe 15-16 noiembrie “International XBody Conference”, cel mai mare eveniment global dedicat noilor tehnologii EMS (Electrical Muscle Stimulation).

Peste 200 de oameni de afaceri din întreaga lume, distribuitori, dealeri, manageri, reprezentanți de vânzări și antrenori specializați în pregătirea bazată pe tehnologia EMS vor participa la eveniment. Aceștia vor discuta timp de două zile despre strategiile de business care pot fi aplicate eficient pe piață și despre oportunitățile de dezvoltare pe plan local și internațional. În plus, va exista și o parte de pregătire dedicată antrenorilor de EMS.

EMS este folosit în principal pentru antrenamentele de întreținere și de tonifiere ale celor nouă mari grupe musculare și în practica medicală pentru prevenția unor afecțiuni, dar și pentru reabilitare post traumatism, ameliorarea durerilor de spate, corectarea posturii, imobilizarea la pat. Impulsurile sunt induse de un dispozitiv special și transmise prin intermediul unor electrozi aplicați pe piele direct de mușchii vizați. Aceste impulsuri provoacă contracții musculare, rezultatul fiind similar cu angajarea propriu-zisă a mușchilor în mișcare. Pe scurt, este antrenamentul secolului 21.

Efectele foarte rapide ale exercițiilor pe baza EMS, lucru confirmat atât de sportivi profesioniști cât și de amatori, au grăbit dezvoltarea rețelei XBody în toată lumea, iar anul trecut afacerea a pornit și în România.

“Inițial, ownerii din Ungaria au fost sceptici atunci când le-am propus să intre pe piața din România. Aceștia aveau în vizor China, Germania, Franța, Canada, țări mult mai mari și mai bine dezvoltate. În momentul de față, din 36 de țări, România este pe locul 3 ca business pentru XBody, țările de pe locurile 1 și 2 fiind Spania și Germania. Cifra de afaceri din România este de peste 300.000 EUR în acest an și estimăm o creștere în 2015. Succesul acestui business se află în rezultatele pe care le oferim clienților noștri, iar acestea se pot vedea în termen foarte scurt. Pentru antreprenori, XBody este varianta ideală de a intra în lumea fitness-ului, motiv pentru care îi așteptăm în număr cât mai mare la evenimentul din 15-16 noiembrie”

Arpad Rudas, Fondator Fit Express și organizator al evenimentului

Speakerii evenimentului vor fi: Csaba Nyers – CEO XBody (Ungaria), Balasz Fuzessy – Master Trainer și General Manager XBody (Ungaria), Borbala Horvath (XBody Ungaria), Annamaria Kovar – Head Office Manager (XBody Ungaria), Dr. Rafael Nemeti – International Education Manager / Master Trainer EMS Trainer Institute (XBody Germania), Richard Rudas – Online Expert (XBody Romania), Adrian Abadei – Owner, EMS Training World Wide (XBody Danemarca), Arpad Rudas – Fondator Fit Express și XBody România (XBody România), Andreea Cristina Dogaru – regional manager (XBody România), Dr. Sorin Moldoveanu – Neurochirurg (România).

Compania XBody, prezentă în 36 de țări din întreaga lume și lider de piață în domeniul EMS, a ales România drept gazdă a celui mai important eveniment anual, după ce business-ul XBody a cunoscut o ascensiune fulminantă în 2014 în țara noastră prin intermediul unicului distribuitor, Fit Express. Conferința se va desfășura la Biavati Events (str. Rahmaninov, nr. 2B, București), iar înscrierile se pot face accesând linkul următor: http://fitexpress.ro/conferinta-internationala-xbody/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.