Un grup de companii detinute de dezvoltatori si investitori imobiliari se alatura chiriasilor premium din noua cladire de birouri Ethos House  (Floreasca) si inchiriaza...

Ethos House Un grup de companii detinute de dezvoltatori si investitori imobiliari se alatura chiriasilor premium din noua cladire de birouri Ethos House  (Floreasca) si inchiriaza prin intermediul Crosspoint Real Estate un spatiu de aproape 1.000 mp – intreg etajul 6 al imobilului.

Spatiul inchiriat (suprafata  neta 917,18 mp) include, de asemenea, 17 locuri de parcare si a fost contractat pentru o perioada de 5 ani.

“Pentru Bucuresti, Ethos House reprezinta un pas important inainte in ceea ce priveste facilitatile de office building ale viitorului.  In prima etapa, pe spatiul contractat vom acomoda un numar de aproximativ 30 de angajati, urmand sa anuntam viitoare dezvoltari in ceea ce priveste operatiunile companiei”, declara Geo Margescu, partener Six Management, una dintre companiile de investitii imobiliare care au semnat pentru spatiul din Ethos House.

Cladirea Ethos House, pozitionata pe malul lacului Floreasca, in proximitatea mall-ului Promenada, este una dintre cele mai recente dezvoltari imobiliare pe segmentul de birouri premium si se distinge printr-o arhitectura speciala, inspirata din elemente ale Renasterii florentine.

Cu o suprafata totala inchiriabila de 7.758 mp, distribuita pe 9 niveluri, cladirea Ethos House este dezvoltata de omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios (dezvoltatorul cladirii de birouri Polona 68).

Cladirea a fost finalizata in totalitate, iar intre chiriasii care au mai contractat spatii in Ethos House se numara ciocolateria Venchi (brand international cu traditie in domeniul ciocolatei premium), compania internationala de asigurari BNP Paribas Cardif Romania sau Arval Romania – companie de leasing operational specializata in managementul flotelor auto.

Laura Berezitchei, Associate - Office & Commercial, Cros spoint Real Estate«O serie de investitii si de dezvoltari noi au fost anuntate recent pe piata de real estate, iar aceasta relocare a unor firme din domeniul imobiliar intr-o cladire premium ca Ethos House reprezinta confirmarea unor evolutii pozitive la care ne asteptam in continuare pe aceasta piata. Ethos House este o cladire aparte in peisajul spatiilor de birou din Bucuresti, atat prin pozitionarea intr-o zona verde din nordul financiar al Capitalei, prin facilitatile de confort pe care le cauta marile companii intr-un sediu de birouri, dar mai ales printr-o serie de detalii de stil si eleganta care individualizeaza net aceasta cladire »,

Laura Berezitchei, Associate – Office & Commercial, Crosspoint Real Estate

Ethos House Ethos House Ethos House

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.