SOFIAMAN, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte și de casă din România, relansează platforma de shopping online: www.magazinsofiaman.ro. Toate prețurile sunt exprimate în...

Campanie Sofiaman TI 2014 2015 (6)SOFIAMAN, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte și de casă din România, relansează platforma de shopping online: www.magazinsofiaman.ro. Toate prețurile sunt exprimate în moneda locală, iar expedierea comenzilor este gratuită dacă depășește suma de 150 de lei.

Website-ul este interconectat cu rețelele sociale și are un design minimalist, care pune accentul pe claritatea pozelor de produs pentru a oferi vizitatorilor online o imagine fidelă a produselor. Articolele vestimentare sunt incluse în secțiuni ușor de navigat care le permit clienților o accesare extrem de simplă și eficientă.

Utilizatorii noii platforme pot achiziționa o gamă variată de piese vestimentare ce cuprind atât articole de îmbrăcăminte pentru femei, cat și pentru copii și bărbați. De asemenea, noile colecții de lenjerie intimă LISCA și de pijamale și îmbrăcăminte de casă SOFIAMAN vor fi disponibile pentru clienții online din acest sezon.

Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.