Polonezii de la Krüger&Matz, brand care a intrat recent pe piața locală cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, lansează acum primul său...

soulPolonezii de la Krüger&Matz, brand care a intrat recent pe piața locală cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, lansează acum primul său smartphone cu sistem de operare Windows Phone 8.1.

SOUL 2 este noua versiune a smartphone-ului SOUL 1, unul dintre cele mai populare telefoane produse de Krüger&Matz, și le aduce utilizatorilor funcționalități îmbunătățite la un preț accesibil.

„Acesta este primul smartphone Krüger&Matz cu sistem de operare Windows Phone 8.1. Am dezvoltat acest telefon ca răspuns la cererea în continuă creștere din partea clienților noștri. Totodată, SOUL 1 este un model foarte popular, motiv pentru care am dorit să le oferim clienților noștri mai multe opțiuni din care să-și aleagă modelul prefererat. De acum, aceștia pot utiliza sistemul lor preferat de operare pe un dispozitiv elegant Krüger&Matz.”

Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz

soul2SOUL 2 vine cu un procesor puternic, Quad-Core ARM Cortex A7 1.2 GHz și opțiune Dual SIM. Noul SOUL 2 le oferă utilizatorilor toate elementele esențiale pentru un telefon de ultimă generație, în linie cu trendurile pieței: un ecran mare cu imagine clară (display de 4,7 inchi), parametri tehnici avansați încapsulați într-o carcasă simplă (doar 7 mm grosime), o interfață prietenoasă și o baterie cu o durată lungă de viață. Toate aceste caracteristici fac din SOUL 2 dispozitivul perfect care se potrivește în orice geantă sau buzunar.

Primul telefon Krüger&Matz din această serie, SOUL 1, are un sistem de operare Android și parametri tehnici similari. Ambele telefoane sunt disponibile în carcase de culoare neagră, prețul indicat de producător pentru comercianți pentru SOUL 2 fiind de 649 lei.

Krüger&Matz vinde aproximativ 10.000 de telefoane mobile pe lună în Polonia și intenționează să vândă înca 5.000 de telefoane mobile pe lună și în România. Din portofoliul Krüger&Matz fac parte și tablete, căști cu un design și o calitate premium a sunetului, sisteme audio pentru casă și mașină și televizoare.

Krüger&Matz_(1) Krüger&Matz_(2)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.