BDR Associates Communication Group, unul din liderii pieței de comunicare strategică din România, a dezvoltat noi activități de comunicare la Tbilisi pentru Intercontinental hotels, client...

BDR AssociatesBDR Associates Communication Group, unul din liderii pieței de comunicare strategică din România, a dezvoltat noi activități de comunicare la Tbilisi pentru Intercontinental hotels, client pe care îl  asistă  în parteneriat cu Hill+Knowlton Strategies, asigurându-și intrarea pe piața din Georgia, în prima parte a anului 2014.

BDR Associates își continuă, astfel, politica de dezvoltare internațională, concentrându-se pe consolidarea prezenței agenției în Republica Moldova, Azerbaidjan și Georgia, piețe din ce în ce mai interesante din perspectiva potențialului pentru comunicarea strategică, la nivel instituțional.

BDR Associates Communication Group anunță, totodată, câștigarea unui nou proiect de comunicare pentru UNICEF în Azerbaidjan. Organizația internațională UNICEF a ales agenția BDR Associates pentru activități de comunicare în cadrul  campaniei de informare a programului educațional WASH in School-Social Mobilization, în urma unei licitații publice organizate, recent, la Baku. Primele acțiuni includ crearea logo-ului campaniei precum și designul materialelor informative ce vor fi utilizate pe durata campaniei.

Acesta este cel de-al treilea proiect dezvoltat de BDR Associates în Azerbaidjan, după ce, în 2013, agenția a câștigat primele sale două contracte de consultanță și comunicare strategică pe această piață, unul pentru o companie privată din domeniul FMCG și celălalt pentru organizația internațională UNICEF.

BDR Associates este afiliatul exclusiv în România al Hill + Knowlton Strategies, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri internaţionale de comunicare din lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.