ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT din România, anunță disponibilitatea switch-ului Linksys WRT 8-Port Gigabit Ethernet (SE4008)....

SE4008ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT din România, anunță disponibilitatea switch-ului Linksys WRT 8-Port Gigabit Ethernet (SE4008).

Oferind conectivitate pentru până la opt dispozitive, noul switch WRT permite viteze de transfer Gigabit pentru dispozitivele conectate prin cablu cum ar fi consolele de jocuri, imprimantele, hard disk-urile, camerele IP, etc.

“Acest switch cu opt porturi a fost gândit și dezvoltat pentru fanii loiali ai routerului WRT. Linia de routere WRT a oferit mereu soluții pentru a face mai ușoară conectarea cu alte dispozitive și pentru a economisi spațiu. Soluții ce se reunesc într-un singur loc, într-un turn central al rețelei, fiind ușor de accesat”

Mike Chen, Vicepreședinte de product management în cadrul Linksys

“Switch-ul cu opt porturi WRT reprezintă primul nostru produs dintr-o serie de periferice de rețelistică care pot fi stivuite sub routerul vârf de gamă WRT, pentru a îmbunătăți performanța și modul de utilizare al rețelei de acasă”, a mai spus el.

Funcții principale:

  • SE4008 - 28 porturi Gigabit Ethernet care oferă viteze de până la 10 ori mai mari decât Fast Ethernet
  • Design ce economisește spațiu
  • Quality of Service (QoS): prioritizează traficul pentru aplicațiile video și audio, pentru redarea optimă, de pe un router conectat
  • Porturi Auto-Sensing: porturile maximizează fluxul de date către dispozitivele conectate. În plus, atunci când un dispozitiv conectat este oprit sau nu este utilizat, SE4008 va trece portul în modul de economisire a energiei
  • Se instalează ușor
  • Indicatori LED: localizați în zona frontală a switch-ului pentru rezolvarea rapidă a problemelor

Switch-ul este dotat cu opt porturi Gigabit Ethernet care oferă viteze de până la 1000 Mbps – de până la 10 ori mai rapid decât o conexiune tradițională Fast Ethernet (10/100). Tehnologia Quality of Service (QoS) ajută la prioritizarea traficului video și audio, pentru o redare mai bună. Switch-ul este compatibil cu majoritatea routerelor Wi-Fi.

Noul switch va fi disponibil în oferta partenerilor ELKOTech începând cu 17 noiembrie, la prețuri recomandate de retail de 349 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.