Am acceptat invitația Toshiba și Freeman Entertainment și am străbătut Bucureștiul de la un capăt la altul pentru a ajunge la IMAX să vedem Interstellar: Călătorind...

FL-29933rAm acceptat invitația Toshiba și Freeman Entertainment și am străbătut Bucureștiul de la un capăt la altul pentru a ajunge la IMAX să vedem Interstellar: Călătorind prin Univers. Nu vă pot dezvălui prea multe, dar vă garantez că timp de aproape 3 ore veți sta aproape lipiți de scaunul din sala de cinema. De ce? O să vedeți voi!

Altfel spus, din 7 noiembrie vine în IMAX şi pe marile ecrane Interstellar: Călătorind prin Univers, un film distribuit în România de Freeman Entertainment, semnat de Christopher Nolan, regizorul trilogiei The Dark Knight şi al blockbuster-ului Inception.

Cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway în rolurile principale, filmul te duce într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu, care depaşeşte limitele  imaginabilului şi îţi oferă o experinţă unică, interstelară.

Alături de actriţa nominalizată la premiul Oscar Jessica Chastain (,,Misiunea: 00.30 A.M.”), interpretează în Interstellar: Călătorind prin Univers şi Bill Irwin (,,Rachel se mărită”), laureata premiului Oscar Ellen Burstyn (,,Alice nu mai locuieşte aici”), nominalizatul la Oscar John Lithgow (,,Lumea văzută de Garp”, ,,Vorbe de alint”) şi laureatul premiului Oscar Michael Caine (,,Legea Pământului”). Distribuţia îi mai include pe Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace şi David Gyasi.

Regizat de Christopher Nolan, filmul are un scenariu de Jonathan Nolan şi Christopher Nolan.  Emma Thomas, Christopher Nolan şi Lynda Obst au fost producători pentru Interstellar: Călătorind prin Univers, iar Jordan Goldberg, Jake Myers, Kip Thorne şi Thomas Tull au fost producători executivi.

Echipa de culise a lui Nolan a fost condusă de directorul de imagine Hoyte van Hoytema (,,Ea”), production designerul nominalizat la Premiul Oscar Nathan Crowley (,,Cavalerul negru”), editorul nominalizat la Oscar Lee Smith (,,Cavalerul negru”) şi creatoarea de costume nominalizată şi ea la un Oscar, Mary Zophres (,,Adevăratul curaj”).

Muzica a fost compusă de laureatul Premiului Oscar Hans Zimmer (trilogia ,,Cavalerul negru”, ,,Regele Leu”). Laureatul Premiului Oscar Paul Franklin (,,Începutul”) a fost supervizor pentru efectele vizuale şi Scott Fisher (,,Cavalerul negru: Legenda renaşte”) a fost supervizor pentru efectele speciale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.