Vânzarea Promenada Mall către NEPI pentru suma de 148 milioane de euro este cea mai mai tranzacție înregistrată vreodată în București, care implica o singură...

PROMENADA MallVânzarea Promenada Mall către NEPI pentru suma de 148 milioane de euro este cea mai mai tranzacție înregistrată vreodată în București, care implica o singură proprietate. JLL a reprezentat cu succes Raiffesen Evolution – cunoscutul dezvoltator austriac – în vânzarea de Promenada Mall din București, cu o suprafata totală închiriabilă de 38,209 m².

Promenada Mall, inaugurat în octombrie 2013, este cel mai nou mall din București, fiind situat în inima noii zone de afaceri Floreasca – Barbu Vacarescu. Raiffeisen Evolution a dezvoltat acest centru comercial la cele mai înalte standarde internaționale. Ca atare, Promenada Mall a devenit unul dintre proiectele de referință în zonă și în București. Centrul găzduiește numeroși retaileri locali și internaționali și are o terasă multifuncțională pe acoperiș, ca și caracteristică unică.

Gijs Klomp, director general și director al departamentului de investiții al JLL in România declară: “Vânzarea Promenada Mall la doar câteva săptămâni dupa ce s-a încheiat cu succes o altă tranzacție record în care JLL a fost implicat – achiziția celui mai mare parc industrial din București de către P3 – arată în mod clar că România este din nou “în lumina reflectoarelor “. În ciuda volumului mare al tranzacției Promenada Mall, mai mulți investitori internaționali și-a exprimat interesul puternic în a achiziționa acest proiect de înaltă calitate. Aceasta este cea mai mare tranzacție a unui singur activ semnată vreodată în București și a doua ca mărime din România. Echipa JLL implicată în incheierea cu succes a tranzacției ii include și pe Agata Sekula – Director Regional, Andrei Văcaru – Head of Research & Consultancy și  Diana Iorgulescu – Analyst”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.