Canon adaugă Studiourile Walt Disney pe lista renumiților săi clienți utilizatori ai produselor din gama sistemelor Cinema EOS. O serie de videoclipuri pentru noul...

Disney Ratatouille_Canon (1)Canon adaugă Studiourile Walt Disney pe lista renumiților săi clienți utilizatori ai produselor din gama sistemelor Cinema EOS. O serie de videoclipuri pentru noul parc Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy au fost facute la rezoluție 4K, folosind o combinație de cinci camere EOS C500s și EOS-1D C SLR, precum și o varietate de obiective Canon – inclusiv peste 20 de obiective din gamele EF L și EOS Cine. Videoclipurile au fost filmate de renumitul regizor francez Sébastien Devaud, unul dintre pionierii utilizării camerelor SLR în filmarea video.

Noua atracție Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy se bazează pe cel mai “franțuzesc” film de animație Disney-Pixar (lansat în 2007), și și-a deschis porțile pe 10 iulie 2014, după cinci ani de construcție. Disneyland Paris a acceptat imediat provocarea de a filma la rezoluție 4K. Ultra High Definition are o rezoluție de cel puțin 8 megapixeli, de patru ori mai mare decât High Definition (HD) folosită în prezent, și atrage complet spectatorii în mijlocul acțiunii. În 2014 vânzările de pe piață au crescut semnificativ – în mai 2014 au fost vândute mai multe televizoare Ultra High Definition decât pe tot parcursul anului 2013.

Disney Ratatouille_Canon (2)Canon a fost deschizător de drumuri în domeniul dezvoltării camerelor 4K, lansând în 2012 modelele EOS C500 și EOS 1D C SLR – care au devenit rapid populare în  piața de transmisiuni. După ce a testat diversele mărci și produse disponibile, Disney a ales într-un final ambele camere Cinema EOS de la Canon, acestea fiind în măsură să ofere un rezultat de calitate și să facă în același timp față mediului de filmare dificil (lumină, proiecție 3D etc.). Datorită dimensiunii sale compacte, camera EOS-1D C a putut fi atașată șobomobilelor” atracției – vehicule făcute la comandă, în formă de șobolani, ce au integrate dispozitive special create pentru acesta lucrare.

Stéphane Dery, Canon France Professional Imaging Group Director: “Suntem foarte onorați ca Disneyland Paris să se numere printre brand-urile care contează pe sistemul Canon Cinema EOS pentru noua sa atracție. Acest parteneriat demonstrează din nou expertiza de necontestat a Canon în industria de optică și imagistică, și în mod special în domeniul 4K.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.