În urmă cu câteva zile scriam despre intenţia celor de la Microsoft de a aduce pe piaţă propriul concept de dispozitiv purtabil. Iată că...
Microsoft BandÎn urmă cu câteva zile scriam despre intenţia celor de la Microsoft de a aduce pe piaţă propriul concept de dispozitiv purtabil.

Iată că informaţiile nu au întârziat prea mult în a se adeveri şi producătorul de software a lansat Microsoft Band, un dispozitiv care se adresează mai mult pasionaţilor de fitness, sau celor care vor să-şi monitorizeze starea sănătăţii, şi care se conectează la serviciul cloud Microsoft Health Tracking.

Brăţara costă 199 de dolari şi le oferă utilizatorilor informaţii despre ritmul cardiac, paşii pe care i-au făcut pe parcursul unei zile, expunerea la raze ultraviolete, nivelul de stres, caloriile consumate şi calitatea somnului. Datele sunt transmise către Microsoft Health pentru a le oferi celor care folosesc brăţara şi alte aplicaţii similare (atât pentru Windows Phone cât şi pentru Android sau iOS).

Gadget rumors: Microsoft va lansa un wearable device în următoarele săptămâni

În afară de utilităţile fitness, Microsoft Band oferă şi posibilitatea ca utilizatorii să aibă antrenamente personalizate în funcţie de ceea ce-şi doresc, să-şi facă cea mai bună rută de alergare pe baza hărţilor şi localizării GPS, le permite să-şi verifice mailurile şi evenimentele din calendar şi acceptă comenzi vocale prin Cortana.

Potrivit inginerilor Microsoft, smartband-ul are incorporată o baterie ce are o durată de viaţă de 48 de ore la o încărcare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.