Cu toții avem episoade în viață când întâlnim acel moment de déjà vu. Parcă am mai fost în situația asta, am mai trăit momentul...

Respira adanc si trecit peste (1)Cu toții avem episoade în viață când întâlnim acel moment de déjà vu. Parcă am mai fost în situația asta, am mai trăit momentul ăsta. Stânjenitoare la început, sunt clipe care ne marchează și care rămân în amintirile noastre. SENIORHYPER și Airwaves ne invită să (re)descoperim aceste momente în cadrul aplicației Respiră adânc și treci peste, disponibilă pe pagina de Facebook What is Extreme.

Aplicația continuă direcția de comunicare a brandului și marchează lansarea noului sortiment Airwaves Black Mint, guma de mestecat cu anason și mentol.

Astfel, în perioada 13 octombrie – 10 noiembrie, toți cei care vor accesa aplicația Respiră adânc și treci peste vor avea posibilitatea de a retrăi situații din viața reală, cu ajutorul a 8 clipuri amuzante realizate împreună cu Ionuț Bodonea și Andrei Lăcătuș, băieții de la 10lucruri.ro. În această perioadă, în cadrul aplicației vor fi încărcate săptămânal câte 2 episoade, care portretizează într-o manieră haioasă momente stânjenitoare din viața fiecăruia.

Primul clip spune povestea omului care își uită lucrurile în buzunare și apoi începe să acuze lumea de furt, în timp ce al doilea episod vorbește despre acele momente în care ne este atrasă atenția pentru greșelile gramaticale pe care le facem.

Toți cei care se regăsesc în situațiile prezentate sunt încurajați să împărtășească clipurile pe paginile personale de Facebook, intrând astfel în concursul la finalul căruia vor avea posibilitatea de a câștiga marele premiu, o rezervă de gumă de mestecat pentru 3 luni de zile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.