New Funky Fashion By Stefan Musca anunta lansarea colectiei Kensaku Tenshi ( 検索天使  – cautarea ingerilor), disponibila in magazinul online  www.nff.ro incepand cu data de 10 noiembrie...

VBV_9449e2New Funky Fashion By Stefan Musca anunta lansarea colectiei Kensaku Tenshi ( 検索天使  – cautarea ingerilor), disponibila in magazinul online  www.nff.ro incepand cu data de 10 noiembrie 2014.

Stefan Musca s-a consacrat pe piata de fashion din Romania ca un explorator, un designer cu o nemarginita fantezie, ale carui viziuni, plasate mereu la granita dintre arte, devin puternice declaratii de intentie si, mai apoi, incredibile povești.

Foloseste tesaturi, taieturi si tehnici provocatoare pentru a construi intrigi fantastice si trece, in premiera, linia dintre arta si comercial, pentru a finaliza cu un rezultat triumfator: o poveste nipona post-apocaliptica, care imbina ganduri romantice delicate in linii abrupte, sigure si puternice.

Noua colectie Stefan Musca isi are ideea de origine in orizonturile stranii ale unei tari indepartate, un regat incorsetat in cenusiu, care-si numara tulburat secundele, adunandu-si legendele din milioane de cioburi imprastiate, bizar si rece, de sfarsitul lumii.

Pentru colectia Kensaku Tenshi s-au folosit materiale precum denim, bumbac&elastan, matase, piele naturala si ecologica –  din care s-au realizat 20 de outfituri.

Incepand cu 27 octombrie puteti urmari “povestea ingerilor” pe  www.fb.com/nffro. La fiecare 2 zile se va publica cate un episod din cele 8 imagini  ale campaniei de colectie.

VBV_9845e VBV_9822e VBV_9779e VBV_9656e VBV_9619e VBV_9585e VBV_9484e VBV_9340e VBV_9325 VBV_9300 VBV_9879e

Designer: Stefan Musca

Photo: Vali Barbulescu

Styling: Delia Tudose

MakeUp: Diana Ionescu

HairStyle: Claudiu Alex Sarghe

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.