Seria Honor de la Huawei are de oferit o serie de trăsături interesante pentru un smartphone, iar preţul său este unul mai mult decât...
huawei honorSeria Honor de la Huawei are de oferit o serie de trăsături interesante pentru un smartphone, iar preţul său este unul mai mult decât atractiv. Însă gadgeturile producătorului chinez rereori au părăsit zona de confort.

Într-o încercare de a se extinde în noi regiuni şi a atrage mai multe pieţe pentru gadgeturile sale, Huawei a decis să lanseze noul flagship Honor 6 în Europa.

Deşi este cu siguranţă un smartphone high-end când vine vorba despre specificaţiile tehnice, preţul la care se va regăsi în magazinele de pe bătrânul continent amintesc mai mult de un telefon destinat celor cu venituri medii. În Marea Britanie, smartphone-ul se vinde la 250 de lire sterline, în timp ce în restul Europei, preţul său este de 300 de euro.

Găsiţi aici mai multe detalii despre disponibilitatea Huawei Honor 6.

Acest lucru îl face mult mai accesibil decât alte smartphone-uri similare, precum Samsung Galaxy S5, HTC One (M8), LG G3 sau Sony Xperia Z3.

Printre specificaţiile tehnice ale lui Huawei Honor 6 se numără: ecran de 5 inci, 445 PPI, 1920 x 1080 pixeli, procesor  de 1.3 GHz octa-core Kirin 920 SoC, 3 GB de RAM, o cameră principală de 13 MP (cea frontală este de 5 MP), 16 Gb stocare internă şi o baterie care poate rezista până la 2 zile (folosire normală a telefonului). Gadgetul are o grosime de 6,5 milimetri şi cântăreşte doar 135 de grame.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.