Trei tineri români au lansat recent Wabbit ( http://getwabbit.com), aplicaţie care te ajută să reiei legătura cu persoana care ţi-a atras privirea pe stradă...
wabbitTrei tineri români au lansat recent Wabbit ( http://getwabbit.com), aplicaţie care te ajută să reiei legătura cu persoana care ţi-a atras privirea pe stradă sau la metrou dar cu care nu ai mai apucat să vorbeşti, fără să îi ai datele de contact.

Laurenţiu Ion, Bogdan Ţîrcă şi Antonio Nicolae sunt trei studenţi la Universitatea din Bucureşti şi Politehnica ce vor să schimbe lumea. Laurenţiu este CEO-ul Wabbit şi marele câştigător al concursului internaţional Google Code-în 2011.

Bogdan este CTO-ul Wabbit şi a construit peste 10 aplicaţii de Android înainte să obţină un internship la Twitter. Antonio este COO & Growth Manager-ul Wabbit.

Până să se alăture echipei, şi-a făcut propriul startup bazat pe interacţiune socială la vârstă de 16 ani, iar la 18 îl înfiinţa pe cel de-al doilea. Cei trei intenţionează să pună Wabbit în mâinile utilizatorilor pentru a-i ajuta să se conecteze mai uşor cu cei din jur.

”Iarna trecută, la metrou, am văzut o faţă superbă. Ne-am zâmbit şi am vrut să o cunosc, dar metroul a ajuns în staţie şi am pierdut-o în mulţime, probabil pentru totdeauna. Atunci m-am hotărât să fac Wabbit cu Antonio şi Bogdan”, poveşteşte Laurenţiu.

Cum funcţionează mai exact Wabbit? “Dacă ţi-a atras privirea, intră în aplicaţie, găseşte-i poza de profil în lista cu persoanele pe lângă care ai trecut şi spune-i ”Bună”. Dacă nu eşti sigur(a) că şi el/ea te place, apasă pe favorite şi veţi fi amândoi notificaţi doar atunci când sentimentul este reciproc”, spun creatorii aplicaţiei.

Potrivit celor trei tineri, aplicaţia a adunat, în câteva zile de la lansare, mii de utilizatori.

Aplicaţia Wabbit poate fi descărcată de pe Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wabbit.messenger), fondatorii Wabbit precizând faptul că aplicaţia pentru IOS va fi disponibilă la sfârşitul lunii octombrie. Utilizatorii de Iphone sunt invitaţi să se înscrie cu adresa de email pe site (http://getwabbit.com) sau să dea like paginii de facebook (https://facebook.com/wabbitmessenger) pentru a fi primii care află detalii despre lansare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.