Românii de la Trencadis au intrat, în acest an, în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală și de Est, alături de alte...

logo-trencadisRomânii de la Trencadis au intrat, în acest an, în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrală și de Est, alături de alte cinci companii locale.

Prestigioasa competiție reunește și atrage atenția asupra companiilor cu cea mai dinamică dezvoltare din domeniul tehnologiei din această regiune, pe baza procentului de creștere a veniturilor din ultimii 5 ani.

Trencadis face parte din cele 26 de noi companii intrate anul acesta în clasament și cele 6 companii românești premiate, ocupând poziția 42 și raportând o creștere a veniturilor în ultimii 5 ani de 362%.

”Pentru noi această distincție reprezintă recunoașterea performanțelor și a succesului Trencadis și suntem onorați să facem parte din elita companiilor de software din Europa Centrală.

Pasiunea pentru tehnologie, orientarea spre inovație și profesionalismul echipei noastre sunt principalii piloni pe baza cărora am reușit în scurt timp să dezvoltăm una din cele mai puternice companii IT din România și din regiune.” menționează Radu Negulescu, directorul general al companiei Trencadis.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.