Marks & Spencer sărbătorește prima aniversare a colecției Best of British în sezonul toamnă – iarnă 2014 ca urmare a succesului global înregistrat de...

marks & spencerMarks & Spencer sărbătorește prima aniversare a colecției Best of British în sezonul toamnă – iarnă 2014 ca urmare a succesului global înregistrat de la debutul din octombrie 2013. Lansarea a marcat începutul unui partenerial de trei ani dintre M&S și Consiliul de Modă Britanic, sub inițiativa Positive Fashion. Sezonul toamnă – iarnă 2014 aduce noi piese vestimentare premium realizate din materiale de calitate, cu o croială ce va pune în valoare siluetele feminine sau masculine. 

Colecția Best of British pentru femei înseamnă calitate și design remarcabil realizat de echipa de design M&S aflată la M&S Studio în Shoreditch, East London. Colecția are ca punct de plecare arhiva unică și istoria bogată a M&S, fiind o explorare modernă a sensibilității patrimoniului, în timp ce croiala clasică este redefinită printr-o estetică contemporană.

Sezonul de toamnă 2014 aduce jacquarduri florale alături de croiala în V într-o alăturare a stilului modern cu cel tradițional. O siluetă impunătoare, printuri îndrăznețe și atenția acordată detaliilor sunt principalele caracteristici ale acestei colecții. Nuanțele de maro și elementele vii definesc paleta de culori, iar nuanțele marine și ruginii calde sunt completate de roșu intens și albastru regal într-o repezentare elegantă și vibrantă a toamnei.

Neil Hendy, Head of Design, Îmbrăcămite de Femei

„Jacquardul floral viu ce definește colecția Best of British pentru sezonul de toamnă a fost inspirat din frumoasa combinație de culori de pe o rochie din anul 1970 regăsită în arhivele M&S din Leeds. Utilizând o paletă de culori vibrante ca punct de plecare, echipa de la Vanners Mills din Suffolk, specializată în jacquard de mătase, a utilizat propria arhivă de materiale și a lucrat în colaborare cu echipa de design M&S pentru a realiza acest nou print floral dinamic. Reafirmăm floralul ca un print de referință contemporan.”

Colecția Best of British pentru femei toamnă – iarnă 2014 va fi disponibilă în magazinul Marks & Spencer din Băneasa Shopping City București începând cu luna noiembrie.

Rochie Best of British M&S_885 lei Jacheta BOB M&S (1.629 lei)_Pantaloni BOB M&S (605 lei) Palton Best of British M&S (1.395 lei) (2) Palton Best of British M&S (1.395 lei) Pulover (929 lei)_Camasa (419 lei)_Pantaloni (605 lei) Rochie Best of British M&S (279 lei)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.