Finalizarea tranzacţiei prin care Microsoft a achiziţionat divizia de device-uri şi servicii a Nokia a fost un proces gradual, însă începe să se contureze...
nokiaFinalizarea tranzacţiei prin care Microsoft a achiziţionat divizia de device-uri şi servicii a Nokia a fost un proces gradual, însă începe să se contureze o imagine clară asupra ceea ce se va întâmpla cu brandul Nokia pe viitor.

Iar decizia celor de la Microsoft s-ar putea să nu vină, totuşi, ca o surpriză totală pentru clienţii acestui brand!

microsoft lumiaPotrivit The Next Web, într-o postare de pe pagina de Facebook a Nokia Franţa, administratorii acesteia anunţă faptul că fanii vor fi notificaţi asupra unei schimbări a numelui  în zilele următoare, pagina urmând să poarte titulatura…..Microsoft Lumia.

Tech rumors: Microsoft “omoară” brandurile Nokia şi Windows Phone

Potrivit presei internaţionale, rebrandingul Nokia din social media va continua şi în alte ţări în perioada următoare, însă oficialii Microsoft nu au precizat şi care va fi ordinea acestora.

În plus, Microsoft a început de ceva timp să redirecţioneze o parte din paginile Nokia către www.microsoft.com.

Rebrandingul Nokia nu este echivalent şi cu dispariţia totală a numelui, dat fiind faptul că acestă companie există încă în Finlanda. Însă, rebrandingul este echivalent cu dispariţia numelui Nokia din istoria telefoanelor mobile, poate cele mai bune fabricate vreodată, aş îndrăzni să spun.

Microsoft anunță vârful de gamă Lumia 830 și în România

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.