Loredana concertează pe 25 octombrie și 26 octombrie la Sala Palatului, pentru al treilea an consecutiv. Artista le pregăteşte fanilor o producţie grandioasă, un nou concept...

LOREDANA REVERIALoredana concertează pe 25 octombrie și 26 octombrie la Sala Palatului, pentru al treilea an consecutiv. Artista le pregăteşte fanilor o producţie grandioasă, un nou concept de show care va lăsa încă o dată publicul cu respiraţia tăiată.

Loredana va avea mulți invitați surpriză în spectacol, iar aparițiile sale vor constitui momente unice, pregătite intens. Piesele vestimentare pe care le va purta Diva au fost comandate din Asia, New York, Italia sau Londra. Pentru restul outfiturilor, artista a lucrat personal împreună cu designerii.

E timpul să te abandonezi celui mai frumos vis! Vino pe 25 şi 26 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, să trăieşti aievea frumuseţea unică a unui show marca Loredana!

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, blt.ro, myticket.ro şi bilet.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.