Nişa produselor purtabile devine tot mai interesantă pentru jucătorii din tehnologie. Se pare că Microsoft se va transforma în cel mai recent gigant care...
microsoftNişa produselor purtabile devine tot mai interesantă pentru jucătorii din tehnologie. Se pare că Microsoft se va transforma în cel mai recent gigant care va pătrunde pe acest segment, compania americană plănuind lansarea unui device wearabla în următoarele săptămâni, anunţă revista americană Forbes.

Potrivit acestora, gadgetul pe care Microsoft ar dori să-l arunce pe piaţă este un smartwatch, potrivit pentru activităţi de fitness, dar care va putea fi folosit cu diferite plartforme mobile şi care va avea încorporată o baterie cu o durată de viaţă mult mai generoasă: 2 zile la o utilizare normală.

Dacă zvonurile se vor dovedi adevărate, ceasul Microsoft va fi deja mult mai interesant decât device-urile competitorilor, Galaxy Gear şi Moto360, care au nevoie să fie încărcate cel puţin o dată pe zi.

Gadget trends: Will.i.am a lansat un smartwatch care nu are nevoie de o conexiune cu un smartphone. Cum arată?

În plus, se pare că oficialii Microsoft îşi doresc ca ceasul să ajungă în magazine imediat după lansare, pentru a prinde un foarte profitabil sezon de sărbători.

Un astfel de smartwatch ar putea reprezenta prima încercare de a cuceri acest nou segment sub conducerea lui Satya Nadella, o piaţă a cărei valoare este estimată să atingă pragul de 7 miliarde de dolari în 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.