Peste 1.000 de liceeni din 150 de colegii și licee din toată țara au participat la cea mai populară olimpiadă școlară din România: Cupa...

photo_DHMB_2Peste 1.000 de liceeni din 150 de colegii și licee din toată țara au participat la cea mai populară olimpiadă școlară din România: Cupa Liceelor la League of Legends. Între 31 octombrie și 2 noiembrie, cele mai bune patru echipe de liceeni își vor disputa trofeul la Sala Polivalentă din Capitală, în cadrul celui mai mare eveniment de sport electronic din România: DreamHack Masters Bucharest 2014.

Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Brăila, București, Buzău, Constanța, Focșani, Giurgiu, Gura Humorului, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Neamț, Târgoviște, Târgu-Mureș și Timișoara sunt doar câteva dintre cele 44 de orașe cu echipe înscrise în competiție.

photo_DHMB_3Colegiile Naționale Octav Onicescu și Ion Luca Caragiale din București, Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Capitală și Colegiul Național Gheorghe Vrânceanu din Bacău s-au calificat în fazele finale ale Cupei Liceelor la League of Legends, care se vor disputa la DreamHack Masters Bucharest. Pe lângă trofeul competiției, liceenii mai pot câștiga premii în bani în valoare totală de 5.000 de lei și produse constând în periferice de gaming de ultimă generație.

Competiția organizată de către Professional Gamers League și ComputerGames.ro se află la cea de-a treia ediție și se bucură de o popularitate deosebită în rândul liceenilor din România.

Programul competiției poate fi consultat pe site-ul www.dreamhack.ro.

Timp de trei zile, între 31 octombrie și 2 noiembrie, Sala Polivalentă din Capitală va fi gazda celui mai important eveniment de sport electronic din România: DreamHack Masters Bucharest 2014! Cei mai buni jucători profesioniști din țară și din străinătate vor lupta pentru întâietate în gamingul mondial și pentru cei peste 120.000 de dolari puși în joc.

photo_DHMB_1Spectatorii vor putea asista la finalele prestigiosului turneu internațional Dota 2 Champions League, turneul NESCAFÉ 3in1 Hearthstone: Heroes of Warcraft, finalele Romanian eSport Championship, precum și cele ale Cupei Liceelor la League of Legends, concursuri 1 versus 1 pentru PC și console, competiții de cosplay, oferte speciale și tombole organizate de partenerii DreamHack, cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii și multă distracție.

Evenimentul precedent a avut loc la sfârșitul lunii aprilie și s-a bucurat de un succes deosebit. Peste 20.000 de persoane au călcat atunci pragul Sălii Polivalente. Spectacolul a fost relatat de peste 300 de jurnaliști din țară și din străinătate și transmis live pe Dolce Sport 2, canalul de televiziune din oferta Telekom Romania. Transmisiunea a fost preluată online în Suedia, Statele Unite ale Americii, Canada, Rusia, Germania, Spania, Serbia, Marea Britanie, Africa de Sud, Grecia, Vietnam, Coreea de Sud, atrăgând peste 630.000 de vizitatori unici și 1,6 milioane de vizualizări.

Biletele pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 sunt disponibile prin intermediul shop.computergames.ro și www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Partenerii principali ai DreamHack Masters Bucharest 2014 sunt Telekom Romania, NESCAFÉ 3in1 și Red Bull.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.