Gadget trends: Will.i.am a lansat un smartwatch care nu are nevoie de o conexiune cu un smartphone. Cum arată? Gadget trends: Will.i.am a lansat un smartwatch care nu are nevoie de o conexiune cu un smartphone. Cum arată?
Când spui smartwatch, sau, până la urmă, orice fel de gadget, te întrebi de device nou au mai scos Samsung, Apple, HTC, Huawei, LG,... Gadget trends: Will.i.am a lansat un smartwatch care nu are nevoie de o conexiune cu un smartphone. Cum arată?
william1pgCând spui smartwatch, sau, până la urmă, orice fel de gadget, te întrebi de device nou au mai scos Samsung, Apple, HTC, Huawei, LG, Motorola sau orice alt gigant al acestei industrii (aşa cum s-a întâmplat aseară, când Google şi-a anunţat noua gamă Nexus, făcută în parteneriat cu HTC şi Motorola). Nici prin gând nu-ţi trece că şi un superstar din orice zonă a entertainmentului ar putea fi în spatele celui mai nou gadget lansat pe piaţă.

Lucrurile par a se schimba, pentru că în urmă cu doar câteva ore, rapperul american Will.i.am, liderul formaţiei Black Eyed Peas, şi-a prezentat primul device: smartwatch-ul Puls.

puls-smartband-0136Printre cele mai importante trăsături ale acestuia se numără controlul vocal printr-un feature similar Siri, denumit Aneeda (adică I need a…, interesant joc de cuvinte, nu?!) – a fost dezvoltat pentru rapper de Nuance –  prezenţa Instagram, Facebook, Twitter (care beneficiază şi el de un joc de cuvinte interesant, deh, este un gadget făcut de un artist: Twitrist – Twit wrist). Ceasul oferă posibilitatea de a trimite mailuri, mesaje, efectua apeluri telefonice, asculta muzică, face fotografii, are calculator, şi poate fi folosit în timpul orelor de fitness, totul, fără a fi conectat la un smartphone.

Ceasul, pentru care o echipă de 35 de oameni au lucrat 2 ani şi jumătate, va fi găsit pe piaţă sub brandul i.am+. Gadgetul are 1 GB de RAM şi o memorie internă de 16 GB. În plus, suportă GSM 3G, WiFi, GPS, şi câteva aplicaţii bune pentru cei care vor să-şi verifice cât mai des starea sănătăţii.

Bateria, la fel ca şi microfonul, este integrată în curea.

Gadget trends: Will.i.am îşi lansează smartwatch săptămâna aceasta

Printre feature-urile puţin mai ciudate, dar interesante, ale Puls se numără aplicaţia Vibe, care este un fel de detector emoţional şi vă poate spune care este starea de spirit într-un animit moment. Totodată, ceasul are posibilitatea de a înregistra locurile prin care umblaţi pentru a face mapping, iar atunci când vreţi să sunaţi pe cineva, puteţi spune doar “sună-l pe tipul ăla pe care l-am întâlnit aseară în bar”. Mai mult, puteţi schimba informaţii cu alţi utilizatori prin simpla alăturare a brăţărilor ceasurilor.

Pentru moment, Puls se va găsi în Statele Unite, compania rapperului semnând un parteneriat exclusiv cu AT&T, şi în Marea Britanie, unde O2 este partenerul exclusiv, însă Will.i.am nu a precizat şi preţul la care va fi vândut acesta. Veşti despre disponibilitatea gadgetului şi în alte ţări vor apărea ulterior.

În plus, în cadrul evenimentului în care şi-a lansat ceasul, rapperul a vorbit şi despre planurile de a lansa o linie de îmbrăcăminte, denumită Pow-Wear, care ar putea încărca ceasul la o simplă atingere a acestuia.

Will.i.am este unul dintre fondatorii producătorului de căşti Beats, achiziţionat în urmă cu câteva luni de Apple, însă rapperul mai deţine câteva acţiuni în cadrul acestei companii.

william

william2

will.i.am_smartwatch-

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.