Vineri, 10 octombrie, serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii” a clasat postul Kanal D pe locul II in topul televiziunilor din Romania. Romanii au...

Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii - sezonul 3Vineri, 10 octombrie, serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii” a clasat postul Kanal D pe locul II in topul televiziunilor din Romania. Romanii au ramas fideli serialului preferat “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, de la Kanal D, preferand sa urmareasca evenimentele petrecute in Palatul Sultanului, in detrimentul show-ului “X Factor”.

Vineri, in intervalul orar 20:00-22:15, statia TV a inregistrat un rating mediu de 7,4% si o cota de piata de 14,5%, pe segmentul de public All Urban, si 6,6% puncte de rating cu 12,5%  cota de piata, pe targetul National, conform Kantar Media Romania.

1.216.000 de telespectatori romani au urmarit vineri, Kanal D, in intervalul orar 20:00 -22:15, minutul de aur fiind inregistrat la ora 20:44, cand 1.556.000 de privitori urmareau intamplarile petrecute in Palatul celui mai indragit Sultan, Suleyman Magnificul.

target

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.