Până acum telespectatorii au urmărit cu interes preselecțiile și probele de foc prin care au trecut concurenții pentru a câștiga un loc la bancul...

Juratii MasterChefPână acum telespectatorii au urmărit cu interes preselecțiile și probele de foc prin care au trecut concurenții pentru a câștiga un loc la bancul de lucru din bucătăria MasterChef. Iluzii, lacrimi, speranțe au fost ingrediente prezente în fiecare episod, însă acum a venit momentul ca emoția să își facă locul pentru cei 24 de concurenți care vor primi șorțurile personalizate și pozițiile în bucătărie pentru a face față unor noi provocări.

Ediția de luni ne va face cunoștință, rând pe rând, cu cei care au fost aleși să rămână în competiție. Poveștile lor, pasiunea, determinarea și țelurile setate pentru acest concurs le vom afla direct de la ei. Firi diferite, cu istorii și meserii diferite, pe care îi leagă dorința de a învăța și de a fi cei mai buni, ne vor purta prin momente emoționante.

Cutia misterelor îi va pune pe concurenți în fața unui lucru neașteptat și vor trebui să facă o călătorie în timp pentru a reuși să treacă testul. Creativitatea și emoția sunt condimentele de bază care nu trebuie să lipsească din farfurii la această probă. Dintre cele 24 de preparate, chefii vor gusta doar trei, însă doar unul va putea ieși câștigător.

Următoarea probă se va baza pe imunitatea obținută la cutia misterelor, iar câștigătorul va avea avantajul de privi o demonstrație a celor trei chefi, care vor găti în fața lui preparate speciale ce vor trebui refăcute de concurenții aleși de el. Cu toate că se bucură de imunitate, concurentul a ales să facă un lucru neașteptat care i-a surprins pe cei trei jurați.

Această ediție va aduce pe micile ecrane și decizia surprinzătoare a unui concurent de a părăsi concursul. Este vorba despre unul dintre cei care au uimit jurații încă de la preselecții și a continuat să îi uimească la fiecare probă. Faptul că acesta a ales să plece din concurs a stârnit reacții dure din partea Patriziei.

Descoperă în episodul de luni, de la 20:30, care au fost motivele pentru care concurentul a ales să plece, ce reacții au avut chefii, dar și la ce noi provocări au fost supuși cei 24 de concurenți care au intrat pe drumul spre marele trofeu MasterChef!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.