Zona Manhattan-ului se aglomerează de branduri din industria tech. După ce şi Microsoft a anunţat că va inaugura un magazin în această zonă, a...
Magazinul Amazon ar putea fi deschis pe 34th Street în New York.

Magazinul Amazon ar putea fi deschis pe 34th Street în New York.

Zona Manhattan-ului se aglomerează de branduri din industria tech. După ce şi Microsoft a anunţat că va inaugura un magazin în această zonă, a venit rândul unuia dintre cei mai mari jucători din e-commerce să dezvăluie planurile pentru un magazine tradiţional.

Deşi brandurile evoluează spre comerţ online, Amazon a decis să o ia invers. Potrivit The Wall Street Journal, compania condusă de Jeff Bezos va deschide, la timp pentru ca fanii companiei să îşi facă cumpărăturile de Crăciun, un magazin în centrul New York-ului, în apropierea Empire State Building.

Îniţial, spaţiul va fi în esenţă un mini depozit, cu un inventar limitat pentru livrări în aceeaşi zi în New York, retururi şi schimburi de produse, în acelaşi timp, clienţii putând să-şi ridice comenzile plasate online.

Până acum, Amazon a evitat să aducă cheltuieli în plus prin existenţa unui magazine brick-and-mortar, iar experimental ar putea fi destul de riscant pentru compania care patinează spre un profit extrem de mic. Însă oficialii Amazon ar putea miza pe faptul că apropierea de o atracţie turistică, aşa cum este Empire State Building, care a avut anul trecut 4,3 milioane de vizitatori, şi de flagship-ul Macy, cu 20 de milioane de vizitatori anual, ar putea fi benefică şi pentru retailer.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.