Unul dintre efectele paradoxale ale democratiei face subiectul unui scketch in show-ul de comedie “DISCOTE-K”, difuzat in fiecare sambata de la 21:30 la Kanal...

Discote-k 1Unul dintre efectele paradoxale ale democratiei face subiectul unui scketch in show-ul de comedie “DISCOTE-K”, difuzat in fiecare sambata de la 21:30 la Kanal D.

“Uneori, in corporatii  se instaureaza adevarate sisteme totalitate in miniatura, apar birouri intregi de Yes Men-i, oamenii se inregimenteaza… Asa ca sa nu va mire daca ne veti vedea aliniati frumos, facand  gesturi mecanice, chiar si cand ne luam pranzul! J La filmarea scenei despre care va spun ne-am sincronizam repede, am mancat sandwitch-urile intr-o cadenta perfecta, nu a fost nevoie de nicio dubla!”

Paula Chirila, actrita

Tot sambata, de la 21.30, in “Discote-k” este supus atentiei si spectacolul mitei la romani. De la politist sau  doctor pana la invatatoarea care “face lobby” pentru fondul clasei, toate aceste personaje devenite clasice in peisajul social autohton sunt foarte active si in “DISCOTE-K”.

 “Gluma-i gluma, dar si cand te confrunti in realitate cu asa ceva iti vine sa plangi! ”, a adaugat actrita.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.