Lenovo a anunţat, ieri, la Londra, extinderea cunoscutei sale linii de tablete YOGA cu noua YOGA Tablet 2. Consumatorii pot acum pentru prima dată...

convertibletablet_yogatablet2_stand_S_13_MWV_A_H_1405200162VIDEOLenovo a anunţat, ieri, la Londra, extinderea cunoscutei sale linii de tablete YOGA cu noua YOGA Tablet 2. Consumatorii pot acum pentru prima dată să aleagă modele cu Windows, disponibile la dimensiunile de 8 și 10 inci. Lenovo oferă, de asemenea, noi modele cu Android de 8 și 10 inci, precum și noua YOGA Tablet 2 Pro de 13 inch.

Cu și mai multe caracteristici care se adaptează la utilizatori, cum ar fi noul mod de poziționare Suspendat (Hang) şi picior de susținere îmbunătăţit, aceste tablete le oferă consumatorilor o nouă modalitate de a face lucrurile pe care le iubesc.

Proiectat pentru stilul de viaţă mobil şi digital al prezentului, ele dispun de sisteme audio captivante, camere video de înaltă rezoluție, procesoare Intel ® Atom ™ și WiFi dual band, cu conectivitate 4G1 opțională susţinută de modemul 7160 Intel XMMTM.

Suplimentar față de designul receptiv al tabletei, specificaţiile sale de performanță au primit o îmbunătăţire. Un procesor Intel ® Atom ™ acceptă caracteristici îmbunătăţite de sunet şi cameră, compuse din difuzoarele frontale duble cu cinematografică tehnologie Dolby şi Wolfson® Master HiFi ™ pentru un sunet clar, și camera din spate de 8 MP.

convertibletablet_yogatablet2_stand_S_08_MWV_A_H_1405200157WEBTabletele au, de asemenea, un număr de caracteristici utile pentru conectivitate, precum WiFi dual band și portul micro USB OTG care le permite utilizatorilor să își încarce telefonul (necesită cablu separat). În plus, utilizatorii se pot bucura de o durată mai mare de viaţă a bateriei.

Tableta YOGA 2 oferă 3 dimensiuni de ecran şi 2 sisteme de operare, astfel încât utilizatorii pot alege modelul care li se potriveşte. Pentru cei cărora le place familiaritatea şi productivitatea Windows, Lenovo oferă tableta YOGA 2 cu Windows în modele Ebony, de 8 şi 10 inci. Tabletele vin cu Microsoft Office 365 preîncărcat (abonament pe 1 an) şi, opţional, cu 4G pe modelul 10 inci1.

Pentru cei care preferă Android, Lenovo a creat tableta YOGA 2 de 8 şi 10 inci, precum şi noua tabletă YOGA 2 Pro de 13 inci, care rulează pe Android 4.4 Kit Kat în Platinum. Pentru a rămâne conectat oriunde, toate modelele Android oferă opțional 4G1. Aceste modele vin cu Lenovo Apps Premium care le permite utilizatorilor să partajeze, sincronizeze şi să protejeze informaţiile preţioase cu uşurinţă pe tableta lor. ShareIt oferă informații instantaneu între mai multe dispozitive fără costuri de rețea, iar SYNCit reface contactele, mesajele SMS şi jurnalele de apeluri.

“A doua generaţie a tabletelor noastre YOGA le oferă utilizatorilor libertatea de a face mai mult – ei pot atârna tableta de perete cu noul mod Hang; se pot bucura de un sunet de neegalat pe o tabletă; pot alege sistemul de operare preferat – Android sau Windows.  De asemenea, pentru cei care își doresc multimedia pe un ecran mai mare, am creat un nou model de 13-in cu tableta YOGA 2 Pro. Deci, mai multe opţiuni şi mai multe performanţe.”

Jeff Meredith, Vicepreşedinte Marketing, Lenovo Mobile Business Group

Preţ şi disponibilitate2

Tableta YOGA 2 de 10 inci şi 8 inci, cu Android vor fi disponibile la prețuri care pornesc de la 299.99 USD,  respectiv 249.99 USD.

Tableta YOGA cu Windows de 10 inci va fi disponibilă începând de la 399.99 USD. Modelul de 8 inci va fi disponibil de la 299.99 USD.

 ————————————————————————–

convertibletablet_yogatablet2_stand_B_10_MWV_W_H_14052006741Pentru rezultate optime, folosiți proiectorul în camere slab luminate sau întunecate, de la aproximativ 2m de perete sau tavan, pentru o proiecție de 50 de inci.

2 Studiu Lenovo 2013. Date de piață CEA 2013, utilizatori de tablete din SUA.

3Pe anumite modele, în anumite țări.

4Prețurile nu includ taxe sau costurile de transport, pot fi modificate fără notificare prealabilă și sunt supuse unor termeni și condiții. Prețurile la revânzare pot varia. Prețul nu include toate caracteristicile prezentate. Produsele pot fi disponibile doar pe anumite piețe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.