Sharp și-a mărit oferta de echipamente audio create special pentru iubitorii de muzică și pentru cei care-și doresc acasă un cinematograf cu sunet complet....
Sharp-XL-HF102

Sharp-XL-HF102

Sharp și-a mărit oferta de echipamente audio create special pentru iubitorii de muzică și pentru cei care-și doresc acasă un cinematograf cu sunet complet.  

”Cele mai noi produse audio ale noastre au fost elaborare cu gândul la cerinţele pe care le au astăzi ascultătorilor de muzică şi spectatorilor precum şi asigurarea unei deserviri mai uşoare a aproape oricărui dispozitiv personal. Posibilitatea de cuplare reprezintă doar unul dintre elemente – cea mai mare calitate a sunetului şi un design excelent vor fi apreciate în fiecare interior elegant”

Germà Rigau, European Product Marketing în Sharp Europe

Cele două microsisteme audio noi – modele XL-HF102 și XL-DAB102 – ridică ştacheta în clasa micro Hi-Fi. Ambele produse au fost echipate cu cea mai nouă tehnologie Bluetooth care asigura wireless redarea muzicii preferate de pe smartphone sau calculator.

Prevăzute cu un CD-player tradiţional, radio FM cu decoder RDS, cele două microsisteme au porturi de intrare USB şi audio, datorită cărora putem asculta muzica noastră din oricare sursă analogică sau digitală.

Indiferent de modul în care ai înregistrată muzica, sistemele din seria XL-HF102 sunt gata să o redea. Amplificatorul cu o putere de 50 W RMS precum şi două boxe cu două căi bass reflex asigură și ele o calitate înaltă a sunetului. Ceva mai rar, un sunet mai profund a tonurilor joase poate fi obţinut după conectarea unui subwoofer activ la ieşirea pre-out.

Ambele microsisteme audio sunt accesibi în culoarea neagră (XL-HF102HBK precum şi XL-DAB102BK) începând din luna septembrie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.